24 Ιανουαρίου 2012

Η αγωνιστική δραστηριότητα του σαββατοκύριακου στην Ευρώπη

0 σχόλια

Για ακόμη μια εβδομάδα οι αγωνιστικές σε Αγγλία , Ισπανία , Γερμανία , Ιταλία και Γαλλια περιείχαν ματς που έκρυβαν πολλές συγκινήσεις.
ΑΓΓΛΙΑ : Λονδίνο - Manchester 0-2 θα μπορούσε να είναι κάλιστα ο τίτλος της αγωνιστικής που πέρασε καθώς τον γύρο του κόσμου έκανε τόσο η νίκη στο παρα ένα της Manchester City επι της Tottenham νικόντας 3-2 με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων καθώς και η νίκη της έταιρης συμπολίτισσας United μέσα στο Emirates επι της Arsenal με 1-2 . Η liverpool απογοήτευσε για ακόμη ένα ματς χάνοντας με 3-1 μέσα στην έδρα της Bolton ενω η Chelsea υποχώρισε κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα μετά την ''λευκή''ισοπαλία με την Norwich .
Aναλυτικά : (22η Αγωνιστική)
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γ.1-2
Μάντσεστερ Σ… - Τότεναμ 3-2
Μπόλτον - Λίβερπουλ 3-1
Νόργουιτς - Τσέλσι 0-0
Φούλαμ - Νιουκάστλ 5-2
Σάντερλαντ - Σουόνσι 2-0
Έβερτον - Μπλάκμπερν 1-1
ΚΠΡ - Γουίγκαν 3-1
Στόουκ - Γουέστ Μπρομ 1-2
Γουλβς - Άστον Βίλα 2-3

ΙΣΠΑΝΙΑ : Μετά από την ήττα της απο την Barcelona μεσοβδόμαδα η Ρεάλ ξέσπασε νικώντας με 4-1 την Atletic Bilbao ανατρέποντας μάλιστα το σκορ καθώς η Bilbao προηγήθηκε με τον συνήθη ύποπτο Llorente .''Τεσσάρα'' μοίρασε και η Barcelona νικώντας στην έδρα της πολυδιαφημισμένης φέτος Malaga με επίσης 4-1. Ισόπαλο από την άλλη, αναδείχτηκε το ντέρμπι της Ανδαλουσίας ανάμεσα σε Real Betis και Sevilla στο Manuel de Lopera . Το σκόρ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 26' ο Benat μετά απο εκπληκτική εκτέλεση φάουλ. Οι Σεβιγιάνοι όμως δεν είχαν πει την τεέυταία τους λέξη , και τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Negredo μετά απο σέντρα έπιασε την κεφαλία διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Στους υπολοιπους αγώνες (19η αγωνιστική)

Ρεάλ - Αθλέτικ Μπιλ. 4-1

Μάλαγα - Μπαρτσελόνα 1-4

Μπέτις - Σεβίλλη 1-1

Λεβάντε - Σαραγόσα 0-0

Οσασούνα - Βαλένθια 1-1

Εσπανιόλ - Γρανάδα 3-0

Βιγιαρεάλ - Χιχόν 3-0

Σοσιεδάδ - Ατλέτικο Μαδ…0-4

Σανταντέρ - Χετάφε 1-2

Βαγιεκάνο - Μαγιόρκα 0-1

ΙΤΑΛΙΑ : Την πορεία της προς τον τίτλο συνέχισε η Juventus μετά απο την νίκη της με 2-0 εκτός έδρας κόντρα στην Atalanta . Στο ντέρμπι της αγωνιστικής , σε ένα ματς διαφήμιση η Inter νίκησε με ανατροπή την Lazio στο Giuseppe Meazza . Το σκορ άνοιξε για τους ''Λατσιάλι'' ο γερόλυκος Rocchi με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα , με την Inter να ισοφαρίζει στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου με τον Milito. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε με μαγική λόμπα στο 63' ο Pαzzini δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια : (19η Αγωνιστική)


Κάλιαρι - Φιορεντίνα 0-0

Λέτσε - Κιέβο 2-2

Ρόμα - Τσεζένα 5-1

Σιένα - Νάπολι 1-1

Νοβάρα - Μίλαν 0-3

Ουντινέζε - Κατάνια 2-1

Παλέρμο - Τζένοα 5-3

Μπολόνια - Πάρμα 0-0

Αταλάντα - Γιουβέντους 0-2

Ίντερ - Λάτσιο 2-1

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 18η αγωνιστική στην Bundesliga και ''δώρο'' σς Dortmund και Schalke έκανε η Borussia Gladbach νικώντας με 3-1 την πρωτοπόρο Bayern Μονάχου βάζοντας φωτιά στην κορυφή που συγκατικούν πλέον τρεις διεκτδικητές του τίτλου. Η Dortmund εκμεταλλέυτηκε το στραβοπάτημα της Bayern και συντρίβοντας μέσα στην HSB ARENA το Αμβούργο με το βαρύ 5-1. Σε ένα ακόμα ντέρμπι η Schalke επικράτησε επι της Στουτγάρδης με 3-1.

Αναλυτικά : (18η Αγωνιστική)

Λεβερκούζεν - Μάιντζ 3-2

Αμβούργο - Ντόρτμουντ 1-5

Καϊζερσλάουτ… - Βέρντερ 0-0

Βόλφσμπουργκ - Κολωνία 1-0

Νυρεμβέργη - Χέρτα 2-0

Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ 1-0

Σάλκε - Στουτγάρδη 3-1

Χοφενχάιμ - Αννόβερο 0-0

Γκλάντμπαχ - Μπάγερν 3-1

Γκλάντμπαχ - Μάιντζ 1-0

Στο Βέλγιο η Αντερλέχτ συνέχισε νικηφόρα νικώντας με 3-1 την Γάνδη ενώ στην Πορτογαλία Μπενφίκα και Πόρτο νίκησαν με το ίδιο σκορ 3-1 Ζιλ Βιθέντε και Γκιμαράες αντίστοιχα .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου