21 Απριλίου 2013

ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΙΣΤΕ Κ.ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΑΣ?

23 σχόλια
Γράφοντας χθές για την περίεργη ενέργεια του γραφείου του Πρωθυπουργού , να εξυπνήσει τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τη μεγάλη νίκη της (prwtagwnistis.blogspot.gr ), επανερχόμαστε σήμερα με την ερώτηση,

"αλήθεια πόσο περήφανος είστε κ. ΣΑΜΑΡΑ για τη Νεολαία σας και τις πρακτικές της?"?

Πόσο περήφανος είστε που η Νεολαία σας, δυο μολις μέρες μετά τις εκλογές, έκανέ με τη βοήθεια Μπράβων, Δαππιτοειδών και Οννεδιτών τον Οικονομικό Πανεπιστήμιο να μοιάζει με πολιορκημένο τοπίο...?

Σκηνικό τρόμου από ΔΑΠίτες, ΟΝΝΕΔίτες και μπράβους της νύχτας που πολιόρκησαν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο...Πογκρόμ... Ίσως μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει το μέγεθος και την ένταση του σκηνικού τρόμου που στήθηκε από μέλη της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας τα οποία και επιχείρησαν να μετατρέψουν σε πεδίο μάχης το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19 Απριλίου μια οργανωμένη ομάδα 200 και πλέον ΔΑΠιτών και ΟΝΝΕΔιτών εισέβαλε στις 19:30 στο χώρο της πρώην ΑΣΟΕΕ, με απώτερο στόχο να εξοντώσει τους φοιτητές που πρόσκεινται στη φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ. Σύμφωνα με μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας που ήταν παρόντα στο περιστατικό, πολλοί από τους εισβολείς φορούσαν γάντια και κρατούσαν ρόπαλα του μπέιζμπολ, άλλοι φορούσαν κράνη και κράδαιναν σιδερολοστούς και μαδέρια με πρόκες που εξήχαν, ενώ υπήρχαν στην κατοχή τους και αυτοσχέδια τσεκούρια, σιδηρογροθιές και πτυσσόμενα γκλομπ. Όπως μας είπαν, μάλιστα, φοιτητές που είχαν την ατυχία να βρεθούν τη στιγμή εκείνη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, η σωματοδομή και το παρουσιαστικό ορισμένων εξ’ αυτών παρέπεμπε ξεκάθαρα σε μπράβους της νύχτας και σε ανθρώπους που δουλεύουν “πόρτα” σε νυχτερινά μαγαζιά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της ΠΑΣΠ ενημερώθηκαν για την επικείμενη εισβολή και αποχώρησαν απο το χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου λίγα λεπτά πριν οι “ορδές των βαρβάρων” εισβάλλουν και έτσι αποφεύχθηκε μια σύγκρουση που θα επέφερε ακόμα ένα τραύμα στο πολύπαθο φοιτητικό κίνημα.
Σοκάρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι ήταν τέτοιο το μένος του όχλου που στο πέρασμά του δεν άφησε τίποτα όρθιο. Ταμπλό, πίνακες ανακοινώσεων, τραπέζια, καρέκλες, τζάμια και πόρτες - περιουσία του ελληνικού λαού -  έγιναν σμπαράλια στο πέρασμα των τραμπούκων.
Η επιδρομή, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Όπως, χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το μανιασμένο πλήθος γκρέμισε την πόρτα του εστιατορίου του πανεπιστημίου και εισέβαλε διαλύοντας καρέκλες και τραπέζια προκειμένου να βρει τα μέλη της ΠΑΣΠ, τα οποία όμως είχαν ήδη απομακρυνθεί από το πανεπιστήμιο. Ακολούθησε εισβολή σε εργαστήρια, αίθουσες υπολογιστών και αμφιθέατρα όπου προσπαθούσαν να βρουν εναπομείναντα μέλη της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ, τρομοκρατώντας φοιτητές, καθηγητές και διοικητικούς υπαλλήλους. Από τη μήνη του πλήθους δε γλίτωσαν δύο απλοί φοιτητές που για κακή τους τύχη βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή στο ισόγειο της σχολής και γρονθοκοπήθηκαν άγρια.
Εν συνεχεία, ΟΝΝΕΔίτες και μπράβοι, περικύκλωσαν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και έκλεισαν τις εξόδους προκειμένου να εγκλωβίσουν όποιο τυχόν μέλος της ΠΑΣΠ βρισκόταν ακόμα στο ίδρυμα. Το σκηνικό τρόμου έληξε λίγο μετά τις 21:00 με το πανεπιστήμιο γεμάτο ερείπια και δεκάδες ανθρώπους σοκαρισμένους, να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους με αυτό που έζησαν.
Θα πρέπει να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι στόχος των εισβολέων δεν ήταν απλά η τρομοκράτηση ή ο τραυματισμός μελών της ΠΑΣΠ, αλλά η πλήρης εξόντωσή τους με κάθε κόστος. Επρόκειτο για ένα πραγματικό πογκρόμ. Το ότι θα θρηνούσαμε ανθρώπινες ζωές είναι κάτι παραπάνω από προφανές και μόνο από θαύμα δε συζητάμε σήμερα για “νέο Τεμπονέρα”.
Το γεγονός ότι αυτό το περιστατικό έλαβε χώρα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, δύο μόλις ημέρες μετά τις φοιτητικές εκλογές, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Πρόκειται για το μοναδικό πανεπιστημιακό ίδρυμα στο οποίο την πρωτοκαθεδρία την έχει η ΠΑΣΠ και μάλιστα με αυτοδυναμία τα 4 τελευταία χρόνια. Έτσι εξηγείται, άλλωστε, το γεγονός ότι άνθρωποι που δεν υπήρξαν ποτέ φοιτητές της ΑΣΟΕΕ [Αξιώτης Βασίλης (γραμματέας Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ), Σαρακατσανος Δημήτρης (μέλος Ε.Γ. ΟΝΝΕΔ), Μαρτάτος Ιωάννης (μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ)], επί δύο ημέρες παρεβρίσκονταν στο πανεπιστήμιο προκειμένου να καθοδηγήσουν τα μέλη της ΔΑΠ ΑΣΟΕΕ και με σαφή πρόθεση να παρακωλύσουν την εκλογική διαδικασία.
Σύμφωνα με γνώστες της φοιτητικής πραγματικότητας, η ΑΣΟΕΕ αποτελεί το “κακό σπυρί” για την ΟΝΝΕΔ και τον απερχόμενο πρόεδρό της Ανδρέα Παπαμιμίκο καθώς και για τον επίδοξο υποψήφιο πρόεδρο, Σάκη Ιωαννίδη, ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό του Αντώνη Σαμαρά και επιδιώκει με κάθε θεμιτό και - κυρίως - αθέμιτο τρόπο να το “σπάσει”. Αν κάτι συνδέει τα δύο αυτά πρόσωπα είναι η αταλάντευτη προσήλωσή τους στη νόθευση των αποτελεσμάτων των φοιτητικών εκλογών (δεν είναι τυχαίο ότι στα πανεπιστήμια στα οποία έδρασαν - ΠΑΜΑΚ και Πάντειο - τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών είναι καθαρό προιόν νοθείας) και η αγαστή σχέση τους με τον “κόσμο (κατά άλλους υπόκοσμο) της νύχτας”. Δεν είναι τυχαίο ότι στις πρώτες γραμμές του όχλου που κατέστρεψε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, βρίσκονταν άνθρωποι με σωματομετρικές αναλογίες που μόνο απλούς φοιτητές δε θύμιζαν.
Τα ερωτήματα που αυθόρμητα βγαίνουν μετά από τέτοια περιστατικά φαντάζουν αμείλικτα.

Ως πότε οι διοικήσεις των πανεπιστημίων θα ανέχονται να λερώνεται η φήμη και η ιστορία των ιδρυμάτων τους από την παρουσία τέτοιων “φοιτητών”; Από τη στιγμή που το οικονομικό πανεπιστήμιο ισοπεδόθηκε, απειλήθηκαν ανθρώπινες ζωές και υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες εναντίον των φυσικών και ηθικών αυτουργών ή το ζήτημα θα παραπεμθεί στις καλένδες; Ως πότε ο πρόεδρος της ΝΔ θα προσφέρει αξιώματα και θέσεις σε στελέχη με “βρώμικη” διαδρομή που βάζουν σε κίνδυνο ζωές συνανθρώπων τους;

Και κλείνοντας παραθέτουμε την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ ΣΤΑΣΗ του προεδρου οργανωσεων οννεδ αττικης ο οποίος γραφει προκλητικο στάτους για την επεμβαση των μπραβων της οννεδ (των οποιων ηταν επικεφαλης) ενω αναφερομενος στο γραμματεά της ΠΑΣΠ Μιχάλη Νικηφόρο...


ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ;;;
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΒΙΑ Ή ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ;;;;

23 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου