21 Απριλίου 2013

ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΙΣΤΕ Κ.ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΑΣ?

23 σχόλια
Γράφοντας χθές για την περίεργη ενέργεια του γραφείου του Πρωθυπουργού , να εξυπνήσει τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τη μεγάλη νίκη της (prwtagwnistis.blogspot.gr ), επανερχόμαστε σήμερα με την ερώτηση,

"αλήθεια πόσο περήφανος είστε κ. ΣΑΜΑΡΑ για τη Νεολαία σας και τις πρακτικές της?"?

Πόσο περήφανος είστε που η Νεολαία σας, δυο μολις μέρες μετά τις εκλογές, έκανέ με τη βοήθεια Μπράβων, Δαππιτοειδών και Οννεδιτών τον Οικονομικό Πανεπιστήμιο να μοιάζει με πολιορκημένο τοπίο...?

Σκηνικό τρόμου από ΔΑΠίτες, ΟΝΝΕΔίτες και μπράβους της νύχτας που πολιόρκησαν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο...Πογκρόμ... Ίσως μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει το μέγεθος και την ένταση του σκηνικού τρόμου που στήθηκε από μέλη της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας τα οποία και επιχείρησαν να μετατρέψουν σε πεδίο μάχης το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19 Απριλίου μια οργανωμένη ομάδα 200 και πλέον ΔΑΠιτών και ΟΝΝΕΔιτών εισέβαλε στις 19:30 στο χώρο της πρώην ΑΣΟΕΕ, με απώτερο στόχο να εξοντώσει τους φοιτητές που πρόσκεινται στη φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ. Σύμφωνα με μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας που ήταν παρόντα στο περιστατικό, πολλοί από τους εισβολείς φορούσαν γάντια και κρατούσαν ρόπαλα του μπέιζμπολ, άλλοι φορούσαν κράνη και κράδαιναν σιδερολοστούς και μαδέρια με πρόκες που εξήχαν, ενώ υπήρχαν στην κατοχή τους και αυτοσχέδια τσεκούρια, σιδηρογροθιές και πτυσσόμενα γκλομπ. Όπως μας είπαν, μάλιστα, φοιτητές που είχαν την ατυχία να βρεθούν τη στιγμή εκείνη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, η σωματοδομή και το παρουσιαστικό ορισμένων εξ’ αυτών παρέπεμπε ξεκάθαρα σε μπράβους της νύχτας και σε ανθρώπους που δουλεύουν “πόρτα” σε νυχτερινά μαγαζιά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της ΠΑΣΠ ενημερώθηκαν για την επικείμενη εισβολή και αποχώρησαν απο το χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου λίγα λεπτά πριν οι “ορδές των βαρβάρων” εισβάλλουν και έτσι αποφεύχθηκε μια σύγκρουση που θα επέφερε ακόμα ένα τραύμα στο πολύπαθο φοιτητικό κίνημα.
Σοκάρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι ήταν τέτοιο το μένος του όχλου που στο πέρασμά του δεν άφησε τίποτα όρθιο. Ταμπλό, πίνακες ανακοινώσεων, τραπέζια, καρέκλες, τζάμια και πόρτες - περιουσία του ελληνικού λαού -  έγιναν σμπαράλια στο πέρασμα των τραμπούκων.
Η επιδρομή, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Όπως, χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το μανιασμένο πλήθος γκρέμισε την πόρτα του εστιατορίου του πανεπιστημίου και εισέβαλε διαλύοντας καρέκλες και τραπέζια προκειμένου να βρει τα μέλη της ΠΑΣΠ, τα οποία όμως είχαν ήδη απομακρυνθεί από το πανεπιστήμιο. Ακολούθησε εισβολή σε εργαστήρια, αίθουσες υπολογιστών και αμφιθέατρα όπου προσπαθούσαν να βρουν εναπομείναντα μέλη της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ, τρομοκρατώντας φοιτητές, καθηγητές και διοικητικούς υπαλλήλους. Από τη μήνη του πλήθους δε γλίτωσαν δύο απλοί φοιτητές που για κακή τους τύχη βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή στο ισόγειο της σχολής και γρονθοκοπήθηκαν άγρια.
Εν συνεχεία, ΟΝΝΕΔίτες και μπράβοι, περικύκλωσαν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και έκλεισαν τις εξόδους προκειμένου να εγκλωβίσουν όποιο τυχόν μέλος της ΠΑΣΠ βρισκόταν ακόμα στο ίδρυμα. Το σκηνικό τρόμου έληξε λίγο μετά τις 21:00 με το πανεπιστήμιο γεμάτο ερείπια και δεκάδες ανθρώπους σοκαρισμένους, να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους με αυτό που έζησαν.
Θα πρέπει να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι στόχος των εισβολέων δεν ήταν απλά η τρομοκράτηση ή ο τραυματισμός μελών της ΠΑΣΠ, αλλά η πλήρης εξόντωσή τους με κάθε κόστος. Επρόκειτο για ένα πραγματικό πογκρόμ. Το ότι θα θρηνούσαμε ανθρώπινες ζωές είναι κάτι παραπάνω από προφανές και μόνο από θαύμα δε συζητάμε σήμερα για “νέο Τεμπονέρα”.
Το γεγονός ότι αυτό το περιστατικό έλαβε χώρα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, δύο μόλις ημέρες μετά τις φοιτητικές εκλογές, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Πρόκειται για το μοναδικό πανεπιστημιακό ίδρυμα στο οποίο την πρωτοκαθεδρία την έχει η ΠΑΣΠ και μάλιστα με αυτοδυναμία τα 4 τελευταία χρόνια. Έτσι εξηγείται, άλλωστε, το γεγονός ότι άνθρωποι που δεν υπήρξαν ποτέ φοιτητές της ΑΣΟΕΕ [Αξιώτης Βασίλης (γραμματέας Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ), Σαρακατσανος Δημήτρης (μέλος Ε.Γ. ΟΝΝΕΔ), Μαρτάτος Ιωάννης (μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ)], επί δύο ημέρες παρεβρίσκονταν στο πανεπιστήμιο προκειμένου να καθοδηγήσουν τα μέλη της ΔΑΠ ΑΣΟΕΕ και με σαφή πρόθεση να παρακωλύσουν την εκλογική διαδικασία.
Σύμφωνα με γνώστες της φοιτητικής πραγματικότητας, η ΑΣΟΕΕ αποτελεί το “κακό σπυρί” για την ΟΝΝΕΔ και τον απερχόμενο πρόεδρό της Ανδρέα Παπαμιμίκο καθώς και για τον επίδοξο υποψήφιο πρόεδρο, Σάκη Ιωαννίδη, ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό του Αντώνη Σαμαρά και επιδιώκει με κάθε θεμιτό και - κυρίως - αθέμιτο τρόπο να το “σπάσει”. Αν κάτι συνδέει τα δύο αυτά πρόσωπα είναι η αταλάντευτη προσήλωσή τους στη νόθευση των αποτελεσμάτων των φοιτητικών εκλογών (δεν είναι τυχαίο ότι στα πανεπιστήμια στα οποία έδρασαν - ΠΑΜΑΚ και Πάντειο - τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών είναι καθαρό προιόν νοθείας) και η αγαστή σχέση τους με τον “κόσμο (κατά άλλους υπόκοσμο) της νύχτας”. Δεν είναι τυχαίο ότι στις πρώτες γραμμές του όχλου που κατέστρεψε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, βρίσκονταν άνθρωποι με σωματομετρικές αναλογίες που μόνο απλούς φοιτητές δε θύμιζαν.
Τα ερωτήματα που αυθόρμητα βγαίνουν μετά από τέτοια περιστατικά φαντάζουν αμείλικτα.

Ως πότε οι διοικήσεις των πανεπιστημίων θα ανέχονται να λερώνεται η φήμη και η ιστορία των ιδρυμάτων τους από την παρουσία τέτοιων “φοιτητών”; Από τη στιγμή που το οικονομικό πανεπιστήμιο ισοπεδόθηκε, απειλήθηκαν ανθρώπινες ζωές και υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες εναντίον των φυσικών και ηθικών αυτουργών ή το ζήτημα θα παραπεμθεί στις καλένδες; Ως πότε ο πρόεδρος της ΝΔ θα προσφέρει αξιώματα και θέσεις σε στελέχη με “βρώμικη” διαδρομή που βάζουν σε κίνδυνο ζωές συνανθρώπων τους;

Και κλείνοντας παραθέτουμε την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ ΣΤΑΣΗ του προεδρου οργανωσεων οννεδ αττικης ο οποίος γραφει προκλητικο στάτους για την επεμβαση των μπραβων της οννεδ (των οποιων ηταν επικεφαλης) ενω αναφερομενος στο γραμματεά της ΠΑΣΠ Μιχάλη Νικηφόρο...


ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ;;;
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΒΙΑ Ή ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ;;;;

23 σχόλια:

admin είπε...

Για τα δικά μας τα ξεφτιλίκια της ΠΑΣΠ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ θα πούμε τίποτα;; Ας μαζέψουν την ομάδα τους κάτω στην Πάτρα που μας έχει εκθέσει... κι ας μιλήσουμε μετά για τους άλλους...

Ανώνυμος είπε...

τι λετε ρε πασοκοι? εσείς δεν είστε τέτοια παιδιά?

Ανώνυμος είπε...

πόσο σιχαμεροί αυτοί οι δαππιτες...

Ανώνυμος είπε...

πασπ και δαπ τα ιδια σκατα.
το αρθρο ξεχνα παντως να αναφερει πως νωριτερα 3 δαπιτες πηγαν νοσοκομειο απο ξυλοδαρμο πασπιτων.
εξω τα κομματα απο τα πανεπιστημια.
οπως στο εξωτερικο.
αυτη ειναι η μοναδικη λυση, αλλιως θα συμβαινουν παντα αυτα, αλλοτε απο πασπιτες, αλλοτε απο δαπιτες, αλλοτε απο αναρχομπαχαλα..
φοιτητης ασοεε

Ανώνυμος είπε...

eleos pia...metetrepsan to panepistimio mou pedio maxhs....phga sabbato prwi gia ma8hma kai ola htan spasmena mexri kai to estiatorio....

maria είπε...

"Σοκάρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι ήταν τέτοιο το μένος του όχλου που στο πέρασμά του δεν άφησε τίποτα όρθιο"... autoi oi pasokoi den paizontai

Ανώνυμος είπε...

το αρθρο παντως για τους 3 στο νοσοκομειο ειναι βλακειες...εκει ημουν...επεσε ξυλο νωριτερα αλλα κανεις δεν πηγε νοσοκομειο και οσον αφορα αυτες τις φωτο μονο προχθεσινες δεν ειναι....επισης παιδια το πανεπιστημιο ειναι ρημαγμενο

Ανώνυμος είπε...

ωραίο το ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ σας κειμενο... εξαιρετικα δραμματικό.!
αλλα να πουμε οτι την ιδια μέρα νωριτερα ο( κ.)Λυκακης , γενικός γραμματέας ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε με τους οπαδους του (80 στον αριθμο ) να δερνουν 6 19χρονα παιδια! ααα και για να ρωτησω το καθόλα ανεξαρτητο άρθρο απο πότε τα ταμπό που εμποδίζουν την είσοδο-έξοδο τον φοιτητων απο τη σχολή και για τα οποια συμφωνα με πορισμα τησ πυροσβεστηκής έχει παρθεί αποφαση απομάκρυνσης, αποτελουν ''περιουσία '' του πανεπηστημιου??? ... μην πειτε μόνο οτι το άρθρο ειναι δημοσιογραφικα αμερόληπτο γιατί θα βάλω τα γέλια!!!

Ανώνυμος είπε...

KAI DEN LIGA POTE H PASP STHN ASOEE (55%!)
SINEXIZOUMAI KONTRA SE OLOUS!

Ανώνυμος είπε...

olo papatzes grafoyn oi pasokoi ta moynopana . foititis asoee

Ανώνυμος είπε...

anakribeies lene gia to tei patras!den isxuei gia tous bravous!i eaak stoxopoihse thn pasp!aytoi eferan eaakites me kranh k ropala!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε ασχετοι σχολιαστες, πλητωνοσαστε....? ημουν μπροστά στο συμβάν..

Ανώνυμος είπε...

565 share.. mono to pasok autodunamh kuvernhsh den eidame akoma...

Ανώνυμος είπε...

diavazw prwtagwnisti epeidh goustarw kapsimo

Ανώνυμος είπε...

Γαμιέται η ΔΑΠ. Φοιτητής ΑΣΟΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα πεις στις μανάδες των παιδιών. Καλά εδώ δεν ξέρεις να μιλήσεις. "i eaak stoxopoihse". Σιγά μην ανέβασε τα πρόσωπά τους στο indymedia. ΑΗΔΙΑ. Επίσης δεν την πέσανε στους εαακίτες, σε ανένταχτους φίλα προσκείμενους στο αντιεξουσιαστικό χώρο την πέσανε. Συγχαρητήρια, πανέξυπνο ;)

Ανώνυμος είπε...

οξω ρε πασοκια απο την ασοεε μονο ψεματα μια ζωη ξερετε να λετε!!

Ανώνυμος είπε...

Paidia milaei o kathenas xwris na kserei ti egine... egw den phga na pshfisw kan stis ekloges kai den yposthrizw kapoion, alla thn paraskevh hmoun sthn sxolh to apogevma kai eida arketa atoma me autokollhta ths dap panw tous na spane o,ti evriskan mprosta tous me ropala kai na fonazoun sinthimata

Ανώνυμος είπε...

το οτι ηταν δαπιτες δεν υπαρχει ζητημα σε αυτο, το παραδεχτηκε δαπιτης με τον οποιον μιλησα σημερα.
αλλα οπως ειπε, η βια φερνει βια...
επισης δεν αναφερεται πουθενα ο ξυλοδαρμος των 3 δαπιτων απο πασπιτες νωριτερα..
και επειδη ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΠΕΔΑ ΟΙ ΠΑΣΠΙΤΕΣ, να πω πως σημερα που ημουν ολη μερα σχολη, σε καθε γωνια σε αντωνιαδου, δεριγνυ και προαυλιο, και υπογειο περιμεναν οι μπραβοι και τα σκυλια της πασπ για να ερθουν οι δαπιτες να τους δωσουν την απαντηση τους.
οι δαπιτες δεν πατησαν σημερα βεβαια.

τελικο συμπερασμα: πασπ και δαπ τα ιδια σκατα. εξω τα κομματα

Ανώνυμος είπε...

σας ψαχνουμε

Ανώνυμος είπε...

Pou tous eides tous mprabous esy re noumero?

Ανώνυμος είπε...

πασοκια τελειωσατε. μαζεψτε τα γιατι οταν κατεβουμε ξανα θα εχετε πραγματικο προβλημα. ετσι γ@#@ει η οννεδ παλιοφλωροι

Ανώνυμος είπε...

Ελατε πασπακια,αλλοι στελνανε μπραβους για να δερνουν φοιτητες... Ξερουμε οτι σας ποναει η 28η συνεχομενη ηττα,αλλα ετσι ειναι η ζωη τι να κανουμε... Ακολουθηστε το πασοκ στον πατο και μην ασχολειστε με αυτους που ειναι σε ανωτερο επιπεδο... γατακια....

billaras21

Δημοσίευση σχολίου