6 Ιανουαρίου 2012

Ο προκλητικός Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά...

0 σχόλια

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Και μετά σου λένε ότι είμαστε η χώρα που γέννησε το δίκαιο, τους νόμους. Μπούρδες. Η φωτογραφία αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πώς με ψέμματα, δεν μετριάζεται η οργή του κόσμου. 

Του κόσμου που πεινάει. Του κόσμου που ...έχει αξιοοπρέπεια και παλεύει. Του κόσμου που...
σιχάθηκε τους βιτρινάτους και το καθεστώς των δύο μέτρων και των δύο σταθμών που επικρατεί στην χώρα μας τα τελευταία τριάντα τουλάχιστον χρόνια. Ο Κύριος Λάκης Γαβαλάς που πριν από λίγες μέρες είχε συλληφθεί για φοροδιαφυγή, χρωστάει πάνω από 16.5 εκ ευρώ σε ΦΠΑ και πάνω από 2 εκ ευρώ στο ΙΚΑ, διασκεδάζει αμέριμνος στα μπουζούκια παραμονή πρωτοχρονιάς την ώρα που…κάποιοι έξ αιτίας του κάνουν μαύρες γιορτές και ο ελληνικός λαός αναστενάζει με πρώτο πρόβλημα την φοροδιαφυγή! Αναρωτιέμαι αν ο Γαβαλάς ήταν στην Γερμανία ή στην Αγγλία θα μπορούσε να κυκλοφορεί; Έλεος. Και μετά μας λέτε για μαύρες τρύπες χαράτσια και φόρους. Και αναρωτιέμαι. Πόσο μαλάκας μπορεί να είμαι εγώ που πληρώνω κάθε χρόνο την εφορία; Πόσο μαλάκας είμαι που πλήρωσα χαράτσια; Θα υπήρχαν όλα αυτά αν ο Γαβαλάς και ο κάθε Γαβαλάς πλήρωνε τις υποχρεώσεις του; Ρε αϊ στο διάολο που το μόνο που ξέρετε είναι να εξαγγείλετε μέτρα και ν΄αφήνετε τον κάθε φοροφυγά να το παίζει άνετος…

Ο Κώστας Αλμάλα βιοτέχνης από την Συρία ο Λάκης Γαβαλάς του χρωστάει 150.000 ευρώ από παραγγελία που του παρέδωσε εντός του προκαθορισμένου χρόνου. Όταν όμως στις 20 Μαΐου πήγε να εισπράξει την πρώτη επιταγή για την αποπληρωμή τους του είπαν από την τράπεζα πως οι λογαριασμοί δεν έχουν μέσα καθόλου χρήματα. Από τότε μέχρι σήμερα περιμένει την Ελληνική δικαιοσύνη να τον δικαιώσει όπως και πολλοί άλλοι που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση απ τον εν λόγω κύριο. 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/01/blog-post_4507.html 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου