28 Απριλίου 2012

Σαμαράς: «Η ώρα η καλή στον Τσίπρα και στο μεταμφιεσμένο Τσίπρα»

0 σχόλια

Σαμαράς: «Η ώρα η καλή στον Τσίπρα και στο μεταμφιεσμένο Τσίπρα»Eπίθεση σε τρία μέτωπα εξαπέλυσε ο Α.Σαμαράς από τις Σέρρες αποκηρύσσοντας όσους ακολούθησαν τον Π. Καμμένο από την κεντροδεξιά παράταξη, «ευχήθηκε»… «ώρα καλή στον «γάμο»» μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και φυσικά εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του ΠΑΣΟΚ....
«Το ΠΑΣΟΚ» -είπε- «μας έφερε εδώ που μας έφερε και μας απομόνωσε στην Ευρώπη. Υπάρχουν άλλα κόμματα που παριστάνουν τους Κεντροδεξιούς. Και στην πραγματικότητα ψάχνουν συνεργασία με την Αριστερά. Προσπαθούν να τα βρουν με την Αριστερά. Ιδιαίτερα με το ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος φαίνεται να ανταποκρίνεται στα αισθήματά τους. Τους εύχομαι. «η ώρα η καλή»! Και στον Τσίπρα και στον μεταμφιεσμένο Τσίπρα! Είναι ένας αρμονικός πολιτικός γάμος. Αλλά έχουν πάρει διαζύγιο από τη σοβαρότητα. Και με τη δική μας παράταξη σχέση δεν έχουν πια!»
Ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για υπευθυνότητα της ΝΔ σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα τα οποία λαϊκίζουν λέγοντας «η δική μας παράταξη είναι αντίθετη με το λαϊκισμό. Εκείνοι αυτό κάνουν σήμερα: Σκέτο και καθαρό λαϊκισμό. Η παράταξή μας υπηρετεί το εθνικό συμφέρον με ευθύνη. Εκείνοι έχουν πάρει διαζύγιο από την υπευθυνότητα», τονίζοντας ότι την εγγύηση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μπορεί να την προσφέρει το κόμμα της ΝΔ.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου