15 Μαΐου 2012

Ο Τράγκας …«στόλισε» τον Καμμένο!

0 σχόλια

Ο Τράγκας …«στόλισε» τον Καμμένο!

Με τον Πάνο Καμμένο τα… έβαλε το πρωί ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος με σχόλιό του στην προσωπική του σελίδα στο facebook υποστήριξε ότι «ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων γελοιοποιτείται».
Διαβάστε την ανάρτηση του Τράγκα:
Δυστυχώς, γελοιοποιείται πολύ νωρίτερα απ’ ότι ανέμεναν διάφορες κακές γλώσσες. Αν ο Πάνος Καμμένος, δεν αποδείξει
εντός της ημέρας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι υπάλληλοι των υπηρεσιών της, προέβησαν σε πλαστογραφία μετά χρήσεως, τότε θα χαρακτηριστεί πολιτικός τυχοδιώκτης και πολιτικός απατεώνας πολιτικού μεγέθους διότι υπό το πρόσχημα της «έκτακτης ανάγκης», έσπευσε να προτείνει τη στήριξη του έναντι αντιπαροχής διαφόρων θέσεων και αξιωμάτων!
Ο Πάνος Καμμένος, επιμένει ότι έχει πέσει θύμα προβοκάτσιας, ενώ το πρωί στους κυρίους Λυριτζή & Οικονόμου, στον Σκάι, στο ερώτημα εάν μπορεί αυτό το έγγραφο να το έδωσε συνεργάτης του, (π.χ. ο Τέρενς Κουίκ), ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (που κινδυνεύουν αν θεωρηθούν απολύτως ελεγχόμενοι) απάντησε : «Δεν ξέρω». Το ηχητικό απόσπασμα, πρόκειται να το μεταδώσει το μεσημέρι η εκπομπή «Ελληνοφρένεια» στον Real Fm.
Σύμφωνα με πληροφορίες που ανέλυσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του 10.00-12.00, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, αμέσως μετά την συνάντηση του με τον κ. Καμμένο και υποδεχόμενος την κ. Αλέκα Παπαρήγα, της έδωσε αντίγραφο της προτάσεως που του είχε δώσει ο ίδιος ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Στους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, το έστειλε με φαξ. Η δε Προεδρία της Δημοκρατίας, η οποία ερωτήθηκε μέχρι τις πρωινές ώρες, διαβεβαίωνε ότι ο κ. Καμμένος, άφησε και τους 7 όρους και τις απαιτήσεις του για θέσεις και οφίτσια σε περίπτωση που θα στήριζε μία κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης, μία κυβέρνηση προσωπικοτήτων.
Όπως εκτιμάται από πολλούς δημοσιογράφους και σχολιάζεται αναλόγως, πολύ γρήγορα ο Πάνος Καμμένος, άλλαξε θέσεις και ανακάλυψε την «Εθνική ασφάλεια» και τον «επικείμενο κίνδυνο κατάρρευσης των τραπεζών». Στους 7 όρους που έθεσε προκειμένου να στηρίξει κυβέρνηση προσωπικοτήτων, ο 4ος (!) είναι η καταγγελία του Μνημονίου. Και όσοι τους διάβασαν εύλογα αναρωτήθηκαν ότι για να υλοποιηθούν αυτοί οι όροι, απαιτούνται 10-15 χρόνια σκληρής μάχης, ενώ τις επόμενες μέρες, οι δανειστές μας καλούν να λάβουμε δέσμες σφαγιαστικών μέτρων!
Εκείνο πάντως που προκάλεσε οδυνηρή εντύπωση, ήταν η απαίτηση για υψηλές θέσεις σε μία τεχνοκρατική κυβέρνηση προσωπικοτήτων. Μπορεί να το διαψεύδει ο ίδιος, αλλά η Προεδρία της Δημοκρατίας για την επίδοση αυτής της πρότασης είναι πιο πειστική. Αυτό όμως δείχνει πολιτικό τυχοδιωκτισμό. Και θα πρέπει να αποδείξει ο Καμμένος ότι πράγματι είναι προβοκάτσια σε βάρος του, με πλαστογράφο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γιατί σε αντίθετη περίπτωση, αποδεικνύεται καιροσκόπος, ψηφοθήρας, και πολιτικός απατεώνας πρώτου μεγέθους.
Πρέπει να αποδείξει πειστικά ότι δεν αναζήτησε θέσεις και οφίτσια, ξεπουλώντας την ψήφο ανεξάρτητων Ελλήνων που ψήφισαν κατά του Μνημονίου, χωρίς να φαντάζονται ότι κάποιοι μπορεί να τζογάρουν με την εμπιστοσύνη τους, την ελπίδα τους και τον πατριωτισμό τους. Είναι υποχρεωμένος ο Πάνος, χωρίς παχιά λόγια να αποδείξει ότι ο κ. Παπούλιας, ο κ. Μπίτσιος και οι υπηρεσίες της προεδρίας είναι πλαστογράφοι και διακινητές χαλκευμένων εγγράφων. Σε αντίθετη περίπτωση παραμένει ανεπανόρθωτα έκθετος…
Υ.Γ. Πάντως αν πρόκειται να έχουμε κυβέρνηση τεχνοκρατών , τύπου Μόντι, προκειμένου να «σπρώξουμε» το θέμα της επανακεφαλοποίησης των τραπεζών ας βάλει ο Παπούλιας και οι εξωθεσμικοί που κινούν τα νήματα λίγη «αντι-μνημονιακή σάλτσα» και ας δώσουν όλα εκείνα τα ονόματα που σκέφτονται να συνθέσουν τη νέα κυβέρνηση. Γιατί κάποιοι μου ψιθυρίζουν στο αυτί ότι είναι έτοιμο το σχήμα, έχει δουλευτεί πολύ και μπορεί να στηριχθεί από 168 βουλευτές έως 201 εφόσον ο Πανούλης θεωρήσει ότι επίκειται «κατάρρευση των τραπεζών» ή έχουμε «θερμό επεισόδιο».
Γι αυτό άλλωστε ζητάει ως πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων να τύχει βαθύτατης ενημέρωσης από το ΥΠΕΞ από το υπουργείο Άμυνας και από τον διοικητή της ΤτΕ τη οποία θέλει να κρατικοποιήσει. Τώρα το ερώτημα είναι κοτζαμ πρόεδρος δεν έχει αντιληφθεί την κατάσταση των τραπεζών; Όταν φώναζε και έλεγε «μονομερής καταγγελία του Μνημονίου και του επαχθούς χρέους» γιατί δεν συμπλήρωνε ότι προηγουμένως ήθελε έναν πολύχρονο έλεγχο από επιτροπή λογιστικού ελέγχου; Γιατί θυμήθηκε μετά από 60 χρόνια τις γερμανικές αποζημιώσεις.
Δεν έχει διαβάσει την απόφαση της Χάγης; Αν αληθεύει η πρόταση που επιδόθηκε στην Προεδρία, γιατί θέλει το υπουργείο Άμυνας; Γιατί θέλει εποπτεία στο θέμα των πετρελαίων; Έχει καμία σχέση με εταιρία που υποστηρίζει ότι ξέρει και ότι του δίνει επιταγή 110 δις για τα ορυκτά μας;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου