5 Μαΐου 2012

Το νέο ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένα κόμμα στελεχών αλλά ένα μεγάλο μαζικό κίνημα

0 σχόλια

Σάββας Γουλόπουλος: Θέλω ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο να βασίζεται στις αρχές του δημοκρατικού σοσιαλισμού, δηλαδή στις αξίες εκείνες πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε η παράταξή μας.

Οι θέσεις που υποστηρίζω είναι οι θέσεις που υποστηρίζουν όλοι οι προοδευτικοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Το νέο ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένα κόμμα στελεχών αλλά ένα μεγάλο μαζικό κίνημα.
Όπως είπε και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος«Κεντρικό δίλημμα προς τις εκλογές είναι πως θα κυβερνηθεί η χώρα και όχι το σχήμα διακυβέρνησης»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ένας πολιτικός που ξέρει να διαχειρίζεται κρίσεις και το απέδειξε από τη θέση του Υπουργού Οικονομικών. Ανήκει στην κατηγορία εκείνων που στις δύσκολες στιγμές κάνει σωστούς ελιγμούς και χειρισμούς. Είναι βαθιά ώριμος και συνειδητοποιημένος.
Στόχος μας και προτεραιότητα μας είναι η καταπολέμηση της ανεργίας και γι’ αυτό πρέπει να δρομολογήσουμε συγκεκριμένες προτάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα ελαφρύνουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Ο λαός απαιτεί σταθερή κυβέρνηση με ευρωπαικό προσανατολισμό. Ο λαός δεν πρέπει να ψηφίσει φοβικά και με τη σειρά μας κι εμείς οι πολιτικοί δεν πρέπει να είμαστε φοβικοί σε αυτά που διεκδικούμε.
Το ήθος ενός πολιτικού και η ανασφάλεια της κοινωνίας αποτελούν τα βασικότερα θέματα αυτών των εκλογών.
Σάββας Γουλόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής Πασοκ  Φθιώτιδας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου