5 Μαΐου 2012

Οικολόγοι Πράσινοι: «Δεν είμαστε συμπληρωματική δύναμη κανενός»

0 σχόλια

Οικολόγοι Πράσινοι: «Δεν είμαστε συμπληρωματική δύναμη κανενός»

Οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν είναι συμπληρωματική δύναμη κανενός, επισήμανε ο κ. Γιάννης Παρασκευόπουλος, υποψήφιος Επικρατείας και συνεπικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας του κόμματος, στη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη.
«Ξεκαθαρίζουμε όμως ότι δεν είμαστε συμπληρωματική δύναμη κανενός. Θέλουμε να είμαστε μέρος μιας εναλλακτικής πλειοψηφίας και σε κυβερνητικό επίπεδο, προϋπόθεση είναι όμως μια προγραμματική συμφωνία που θα δίνει πραγματική διέξοδο, θα προωθεί τον τερματισμό της ομηρείας της χώρας στους δανειστές της, θα στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας σε προοπτική αλλαγής και της ίδιας της ΕΕ», επισήμανε ο κ. Παρασκευόπουλος, ο οποίος ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από τους πολίτες.
Οπως είπε χαρακτηριστικά, η ψήφος στους Οικολόγους Πράσινους είναι «ψήφος καταδίκης και τιμωρίας του πολιτικού συστήματος, όχι όμως τιμωρίας της δημοκρατίας».
Υπογράμμισε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι συνεργάζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο με τα αντίστοιχα κόμματα, τόνισε ότι το μνημόνιο δεν αποτελεί «μονόδρομο για τη χώρα» και επισήμανε ότι η χώρα έχει ανάγκη από «μια πραγματικά πράσινη στροφή που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και διεξόδους».
Με την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Τσιρογιάννη, απέναντι από τον Λευκό Πύργο, οι Οικολόγοι Πράσινοι ολοκλήρωσαν την προεκλογική τους εκστρατεία. Στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση χαιρέτησαν ο Φιλίπ Λαμπέρτς, συν-πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, και η Βούλα Τσέτση, γραμματέας των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο.

tsantiri.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου