19 Μαΐου 2012

Αλέξης Tσίπρας: Μακρυμάλλης στο πρωτοσέλιδο του Guardian

0 σχόλια

Αλέξης Tσίπρας: Μακρυμάλλης στο πρωτοσέλιδο του GuardianΜετά τη φωτογράφιση του Αλέξη Τσίπρα με μακριά μαλλιά το έτος 1997, από το περιοδικό «ΜΕΤΡΟ», που θύμισε στο ελληνικό κοινό 15 χρόνια μετά το radar.gr (δείτε εδώ), σειρά πήρε ο βρετανικός Guardian.
Η εφημερίδα κυκλοφόρησε με αποκλειστική συνέντευξη του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο: «Ο άνδρας με τη μοίρα του ευρώ στα χέρια του» και την εικονογράφησε, στην πρώτη σελίδα, επιλέγοντας μια παλιά φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με μακριά μαλλιά.
Ο Αλέξης Τσίπρας στο ερώτημα του δημοσιογράφου εάν φοβάται, απάντησε: «Με ρωτάς αν φοβάμαι. Θα ήμουν φοβισμένος αν συνεχίζαμε σε αυτή την πορεία, μια πορεία προς την κοινωνική κόλαση … όταν κάποιος παλεύει υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ότι θα κερδίσει και αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε» και σημείωσε: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να φέρνει έναν υπερήφανο λαό σε τέτοια κατάσταση  αναξιοπρέπειας».
«Οι Έλληνες επελέγησαν ως πειραματόζωο για την επιβολή αυτού του νεοφιλελεύθερου σοκ. Νίκη της Ελλάδας θα είναι νίκη για όλη την Ευρώπη».
Το ενδιαφέρον της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης πάντως είναι πάνω στον Έλληνα αριστερό ηγέτη, αφού και το PARIS MATCH κυκλοφόρησε με αφιέρωμα στον Αλέξη Τσίπρα με τίτλο: «Ο άντρας που φοβάται η Ευρώπη»


tsantiri.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου