6 Ιουλίου 2012

(ΦΩΤΟ) Η «ανασύσταση» του ΠΑΣΟΚ με άρωμα Σερρών ...

0 σχόλια
ο Μάρκος και ο Πασχάλης σήκωσαν τα μανίκια και έπιασαν δουλεία για την ανασύσταση του Πασοκ

Την ανασύσταση και ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ εξήγγειλε από το βήμα της εθνικής συνδιάσκεψης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος διευκρινίζοντας όμως από την πρώτη στιγμή και παρά τη φιλολογία των προηγούμενων ημερών ότι δεν αλλάζουν το όνομα και τα σύμβολά του.
Ο πρωτΑΓΩΝΙΣΤΗΣ μιλώντας με τον Πασχάλη Τόσιο που παραβρέθηκε στην συνδιάσκεψη ζήτησε να μας αναλύσει την άποψη τους για το αύριο του ΠΑΣΟΚ. 
Ο χώρος του δημοκρατικού σοσιαλισμού σε κάθε περίπτωση πρέπει να ξαναγίνει ένα γνήσιο, λαϊκό, πατριωτικό κίνημα, ένα γνήσιο ριζοσπαστικό μεταρρυθμιστικό κοινωνικό
ρεύμα, ένας υπεύθυνος θεσμικός πολιτικός φορέας, Δημοκρατικός, Ανοιχτός, Συλλογικός, Αποκεντρωμένος και Σκεπτόμενος.
Ένας νέος πολιτικός φορέας Απαλλαγμένος από κατεστημένες καθεστωτικές νοοτροπίες και πελατειακές πρακτικές, από μηχανισμούς, παραγκωνισμούς, προσωπικές στρατηγικές και φιλοδοξίες.
Με πλήρη επίγνωση της αδιαπραγμάτευτης ανάγκης η Δημοκρατική Παράταξη ν’ απαγκιστρωθεί από αγκυλώσεις, από βαρίδια που συντήρησαν τον κρατισμό, τις ευκαιριακές υστερόβουλες πολιτικές, από πρόσωπα (της κεντρικής πολιτικής σκηνής και μη) που θυσίασαν τις αξίες του κινήματος στο βωμό της ατομικής ανέλιξης και ματαιοδοξίας, ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ την προσπάθεια αναγέννησης, απευθυνόμενοι στους πολίτες της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης, της κεντροαριστεράς, στους διανοούμενους, στους ανθρώπους που εκφράζουν την παραγωγική Ελλάδα της δημιουργίας, στην υγιή επιχειρηματικότητα, στον κόσμο της εργασίας, στο νέο μοντέλο αγροτικής παραγωγής, στη δοκιμαζόμενη μεσαία τάξη που πρέπει να προστατευθεί. Απευθυνόμαστε δηλαδή στα δυναμικότερα γρανάζια της ελληνικής κοινωνίας που σήμερα υποεκπροσωπούνται.

Ο γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Αχινού Ανέστης Κεμανιτζόγλου με τον
εκπρόσωπο τύπου της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Σερρών Πασχάλη Τόσιο 

ο Κώστας Μίσιαλης, ο Πασχάλης Τόσιος, ο Κώστας Πανταζής
 και ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος πρωταγωνιστούν
σε ένα από τα πηγαδάκια της συνδιασκέψεως ...

ο Πασχάλης Τόσιος με τον Σίμο Δανιηλίδη σε ένα ενδιαφέρον τετ α τετ

Ο Γιώργος Οικονόμου, η Αριάδνη Παπαφωτίου, πρώην υποψήφια βουλευτής,
 η Διαμάντο Φραγγεδάκη, Εκδότρια, και ο Γίαννης Σιδέρης, δημοσιογράφος,
 συζητούν για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ

Η Εύα Καϊλή με τον Παναγιώτη Κεμανιτζόγλου συζητούν
τα προβλήματα των νέων ανθρώπων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου