1 Αυγούστου 2012

Η ψυχή μας είναι στην κοινωνία ....

0 σχόλια

Μπορεί κάποιοι να πρόδωσαν τους αγώνες μας, μπορεί κάποιοι να κοίταξαν τοσυμφέρον τους, μπορεί να γίνανε λάθη και παραλήψεις.Μπορεί να αναγκαστήκαμενα στηρίξουμε μέτρα και πολιτικές που μας πονάνε και δεν μας εκφράζουν, όμωςδεν χάσαμε τον πολιτικό μαςπροσανατολισμό.

Η ψυχή της δημοκρατικήςπαράταξης ήταν και είναι ηβάση της. Και όλοι εμείς πουείμαστε κομμάτι της κοινωνίας είχαμε και έχουμε μόνοένα στόχο, την σωτηρία τηςπατρίδας μας. Και αντίθεταμε αυτά που πολλοί σπεύδουν να πουν, δεν έχουμεπουλήσει την ψυχή μας. Ηψυχή μας είναι στην κοινωνία. Γιατί από την κοινωνίαπροερχόμαστε και στην κοινωνία και μόνο λογοδοτούμε.Σε αυτή τη νέα πορεία
καλούμε όσους πιστεύουν στιςαρχές της σύγχρονης Ευρωπαϊκής Αριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας. 

Όσους πιστεύουν και θέλουν ενεργάνα συμβάλλουν στην ανάγκηδημιουργίας ενός ισχυρούπολιτικού πόλου ενάντιαστις δυνάμεις της συντήρησης και του νεοφιλελευθερισμού, αλλά κι ενάντια στονανεύθυνο λαϊκισμό και μηδενισμό της άλλης «Αριστεράς» και να στρατευτούμεστον κοινό αγώνα.Με στόχο ένα ΝΕΟ, ένα διευρυμένο κίνημα στο χώροτης κεντροαριστεράς, έναΠΟΛΥΣΥΛΕΚΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ,μακριά από πρόσωπα, πολιτικές, μικροσυμφέροντα καιδειλίες του παρελθόντος.Ένα κίνημα λαού που θα οικοδομήσουμε όλοι μαζί στοσυνέδριο επανίδρυσης τουφθηνοπόρου.Καλούμε τις κοινωνικέςδυνάμεις της ευθύνης, τηςσοβαρότητας, του ορθολογισμού, της παραγωγής καιτης δημιουργίας πρώτα στηντοπική μας κοινωνία αλλά κιευρύτερα να πλαισιώσουναυτόν τον δύσκολο και μακροχρόνιο αγώνα που οφείλουμε να δώσουμε ως τη μοναδική ελπίδα της Πατρίδαςγια έξοδο από την κρίση.
Παναγιώτης Κεΐσογλου
Πηγή:www.serresparatiritis.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου