30 Αυγούστου 2012

Άστραψαν και βρόντηκαν Πολύδωρας – Κακλαμάνης για τους δήθεν αδιάφθορους!

0 σχόλια

Άστραψαν και βρόντηκαν Πολύδωρας – Κακλαμάνης για τους δήθεν αδιάφθορους!


Πανδαιμόνιο πριν από λίγα λεπτά στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής η οποία ασχολήθηκε με το θέμα της Επιστολής της ΔΗΜΑΡ για τα προνόμια των πρώην Προέδρων της Βουλής.
Ο Βύρων Πολύδωρας νοιώθοντας ότι έχειστοχοποιηθεί για συγκεκριμένους λόγους και παίρνοντας τον λόγο εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων με όσους ήταν παρόντες να αντιλαμβάνονται ότι είναι έτοιμος να αποκαλύψει ονόματα
και διευθύνσεις.
Ήταν τέτοια μάλιστα η ένταση Πολύδωρα-Κακλαμάνη που οι φωνές ακούγονταν σε όλους τους διαδρόμουςτης Βουλής. «Το θέμα να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής σε ζωντανή μετάδοση από το Κανάλι της Βουλής. Να μάθει όλη η Ελλάδα τι έχει γίνει.
Και όχι μόνο με τα γραφεία των πρώην Προέδρων και Πρωθυπουργών. Αλλά με όλους τους μετακλητούς. Να δούμε τότε τι θα πουν οι δήθεν «αδιάφθοροι«. Εγώ είμαι ζωντανός και όρθιος μολονότι αποσυνάγωγος του πολιτικού συστήματος» είπε ο Μπάιρον με οργισμένη φωνή.
Στην αίθουσα επικράτησε πανδαιμόνιο ενώ στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Απόστολος Κακλαμάνης. «Συμφωνώ με τον Βύρωνα. Να μπει το θέμα στην Ολομέλεια.
Είμαστε όμηροι 20-30 βουλευτακίων οι οποίοι όλη μέρα γλύφουν τους δημοσιογράφους» είπε ο κ. Κακλαμάνης.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις αναφέρει το parapolitika.gr, ακόμα και η ΔΗΜΑΡ που έθεσε το θέμα «σώπασε» και το θέμα προς το παρόν έκλεισε εκεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου