11 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτός είναι ο «αρχηγός» των Αλβανών που πυροβόλησαν και έκαψαν την Γαλανόλευκη

0 σχόλια

Αυτός είναι ο «αρχηγός» των Αλβανών που πυροβόλησαν και έκαψαν την ΓαλανόλευκηΑίσθηση προκάλεσε πρόσφατα, το βίντεο που είχε αναρτηθεί στο YouTube με ομάδα Αλβανών μασκοφόρων να πυροβολούν και να καίνε την Ελληνική Σημαία. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές έφτασαν στο αρχηγό της «παρακρατικής» αλβανικής ομάδας, που ακούει στο όνομα Valentino Zorbaj και είναι γεννημένος το 1986 στο χωριό Sharres του Fieri.
Η Βορειοηπειρώτικη ενημερωτική πύλη aftonomi.gr, δημοσίευσε φωτογραφίες του «αρχηγού», από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, που τον απεικονίζει να κρατάει στα χέρια του όπλα, ναρκωτικά, σφαίρες, χειροβομβίδες και πλαστά ευρώ.
Μάλιστα τόσο περήφανος είναι για τα κατορθώματα του που έφτασε σε σημείο να δημοσιεύσει μέχρι και το διαβατήριο του στο προφίλ του στο Facebook!
Τα ακριβή στοιχεία του Αλβανού όπως αριθμός διαβατηρίου και πινακίδες αυτοκινήτων τα έχει ήδη η ΕΛ.ΑΣ.
Παράλληλα οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων μελών της “τρομοκρατικής” ομάδας, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα στις έρευνες θα συμμετάσχει και εδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ για να διαπιστωθεί εάν οι Αλβανοί έδρασαν από μόνοι τους ή εκτελούσαν εντελές άλλων ομάδων (UCC, UCK).
Να σημειωθεί ότι στην ομάδα πιθανόν να συμμετείχε και γυναίκα και είναι αυτή που πραγματοποιεί την βιντεοσκόπηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου