31 Οκτωβρίου 2012

Έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στις 19:00

0 σχόλια

Έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στις 19:00

Εκτάκτως συγκαλεί απόψε στις 7 την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τις διαρροές που υπήρξαν από 15 βουλευτές της παράταξης οι οποίοι δεν ακολούθησαν την επίσημη γραμμή που δόθηκε από τον κ. Βενιζέλο σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις.
Αρκετοί βουλευτές του κόμματος επισημαίνουν ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να καθορίσει τη στάση του ώστε να μην υπάρξουν τα ίδια κρούσματα και στην ψήφιση των μέτρων, αλλιώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος διάσπασης. Μάλιστα, κάποιοι εισηγούνται την επιβολή κομματικής πειθαρχίας για να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.
Αναμένονται επομένως σοβαρές εξελίξεις, καθώς είναι φανερό ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει ένα μείζον εσωκομματικό ζήτημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι κ.κ. Σκανδαλίδης Κάσσης και Ανδρουλάκης έχουν ζητήσει τη σύγκληση της ΚΟ του Κόμματος, θεωρώντας ότι δεν υπάρχει συνοχή την κοινοβουλευτική ομάδα.
Παράλληλα αρκετοί βουλευτές του κόμματος θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ εάν δεν καθορίσει τη στάση του και υπάρξουν τα ίδια κρούσματα και στη ψήφιση των μέτρων, τότε το ΠΑΣΟΚ ια βγει διασπασμένο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου