21 Οκτωβρίου 2012

Σταμάτης Μαλέλης: Και να μην έχεις κατάθλιψη, αποκτάς βλέποντας μια πολιτική συζήτηση!

0 σχόλια

Σταμάτης Μαλέλης: Και να μην έχεις κατάθλιψη, αποκτάς βλέποντας μια πολιτική συζήτηση!

Για το νέο του βιβλίο «Το τέρας και εγώ» που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα βιβλιοπωλεία αλλά και την «επιδημία» της κατάθλιψης εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, μίλησε σήμερα ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star Channel Σταμάτης Μαλέλης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega.
«Δέκα χρόνια δεν έπαιρνα αεροπλάνο. Δέκα χρόνια δεν
μπορούσα να κάνω τίποτα»εξομολογήθηκε,παραδεχόμενος τη σημαντική βοήθεια που έλαβε από ειδικούς .
«Όταν δεν υπάρχει ελπίδα, η κατάθλιψη μεγαλώνει»τόνισε ο κος Μαλέλης, παροτρύνοντας τους πολίτες να κάνουν αυτά που πραγματικά επιθυμούν, χωρίς όμως να ρίχνουν ευθύνες στους άλλους.
Ερωτώμενος για τις αιτίες έξαρσης της συγκεκριμένης ασθένειας ο κος Μαλέλης δεν δίστασε να ρίξει ευθύνες στους πολιτικούς και στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν.
«Και να μην έχει κάποιος κατάθλιψη, αποκτά, όταν παρακολουθήσει μια πολιτική συζήτηση στην τηλεόραση. Οι άνθρωποι είναι παγιδευμένοι στη βλακεία τους για αυτό φτάσαμε σε τέτοιες καταστάσεις» είπε χαρακτηριστικά.
Ο κος Μαλέλης έστειλε μηνύματα αισιοδοξίας σε όσους υποφέρουν από την κατάθλιψη, αλλά και σε όσους αισθάνονται ότι απειλούνται από αυτήν, δίνοντας τους παράλληλα συμβουλές «βγαλμένες» από τα δικά του βιώματα, αναφέρει το star.gr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου