30 Οκτωβρίου 2012

«Κουτσουλιές» και «κουτουλιές» στο ΠΑΣΟΚ…

0 σχόλια

«Κουτσουλιές» και «κουτουλιές» στο ΠΑΣΟΚ…

Ανέβηκαν οι τόνοι στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να μιλάει για «επκοινωνιακές κουτσουλίτσες» από τους αμφισβητίες, τον Κώστα Σκανδαλίδη να δηλώνει ότι πρέπει να καταψηφιστούν τα επερχόμενα μέτρα και τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να αφήνει αιχμές κατά του Φώτη Κουβέλη.
Η αρχή έγινε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο που υποστήριξε ότι τα μέτρα πρέπει να ψηφιστούν και ότι όσοι είναι αντίθετοι, στην ουσία υποστηρίζουν όψιμα και ατελώς την αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ που απορρίφθηκε καιδημιουργούν προβλήματα στη χώρα, ενώ, όπως είπε, δεν μπορεί να συνεχιστεί η ασύμμετρη υπονόμευση της παράταξης και «δεν μπορεί να χτίζουμε διαρκώς και να διαλύονται όλα από ασήμαντες επικοινωνιακές «κουτσουλίτσες»».
Ο Κώστας Σκανδαλίδης, με αιχμή το θέμα των αποκρατικοποιήσεων, αναρωτήθηκε πως κάποιος βουλευτής μπορεί να είναι βέβαιος για διαφάνεια, όταν ο διοικητής της Αγροτικής έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό και τάχθηκε υπέρ της καταψήφισης των μέτρων, ενώ είπε ακόμη ότι τα ψέματα που έλεγαν στο λαό οδήγησαν στον εκφασισμό.
«Πρόεδρε, οι στρατηγικές που έχεις ακολουθήσει έχουν οδηγήσει σε κουτσουλιές», απάντησε στον Ευάγγελο Βενιζέλο ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της ψήφισης των μέτρων, ενώ, αφήνοντας αιχμές κατά του Φώτη Κουβέλη είπε ότι: «Υπηρετήσαμε το ψέμα τόσα χρόνια , φορτώσαμε 150 δις τα ασφαλιστικά ταμεία, σήμερα συζητάμε αν θα υποστηρίξουμε το επίδομα γάμου ή όχι. Η μη ψήφιση των μέτρων ισοδυναμεί με σκότος καιχάος»
Κατά της ψήφισης των μέτρων τάχθηκαν επίσης οι Γιάννης Κουτσούκος και Μιχάλης Κασσής, ενώ ο Γιώργος Ντόλιος ζήτησε να παραδώσει την έδρα του όποιος δεν ψηφίσει τα μέτρα.
ΠΗΓΗ: topontiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου