23 Νοεμβρίου 2012

Άλλος με τη βάρκα μας;

0 σχόλια

Ανοθολογώ -πως να αντισταθώ άλλωστε-  άρθρο του Η. Μόσιαλου που κυκλοφορεί στο διαδύκτιο:
«Η τωρινή μας κυβέρνηση απαρτίζεται από κόμματα ανακόλουθα κατά τα 2/3, αφού η ΝΔ και η ΔΗΜΑΡ δήλωναν πριν από λίγους μήνες τα εντελώς αντίθετα από όσα κάνουν σήμερα» διαπιστώνει σε άρθρο του ο Ηλίας Μόσιαλος, για να θέσει στη συνέχεια την ερώτηση κόλαφο: «Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα ευχόμασταν να καταρρεύσει;»
«Όχι βέβαια. Πρέπει να πετύχει να κρατήσει τη χώρα και ν΄ αποφευχθεί η χρεοκοπία, μέχρι να προχωρήσουν οι θεσμικές διεργασίες στην ΕΕ, να γίνει επανακεφαλαιοποίηση των ευρωπαϊκών τραπεζών, να χρηματοδοτηθεί περαιτέρω η ελληνική οικονομία και να γίνουν διευθετήσεις του χρέους μας» απαντά στο ρητορικό, όπως αποδεικνύεται ερώτημά του.
Μέχρι εδώ πάει καλά… όμως ο κ. Μόσιαλος δεν σταματά εδώ. Κατεβάζει πρόταση για νέο πολιτικό υποκείμενο και μάλιστα, αφού του πάρει πέντε παραγράφους για να την εκθέσει διεξοδικά, καταλήγει ότι:
«Σ΄ αυτό το νέο, μακράς πνοής χώρο,  θα μπορούσαν να συμμετέχουν η ΔΗΜΑΡ, ένα μέρος του ΠΑΣΟΚ και της κεντρώας ΝΔ, οι πολιτικές κινήσεις στο χώρο της κεντροαριστεράς, οι κεντρώες φιλελεύθερες δυνάμεις και τα εκατομμύρια των ανένταχτων πολιτών. Όσο πιο γρήγορα ξεκινήσουμε, τόσο το καλύτερο για την κοινωνία και την πατρίδα».

Δηλαδή, θέλει μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με δύο ανακόλουθα κόμματα!

ΥΓ. Η πατρίδα πάντα συγκινεί στο κλείσιμο ενός κειμένου..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου