17 Δεκεμβρίου 2012

Ευθύνες στη μάνα του μακελάρη

0 σχόλια


Ηθικός αυτουργός της σφαγής στο σχολείο Sandy Hook στο Κονέκτικατ φαίνεται να είναι η 52χρονη Νάνσι Λάνζα, η διαζευγμένη μητέρα των δυο παιδιών που πίστευε ότι το τέλος του κόσμου έρχεται και είχε μετατρέψει το σπίτι της σε καταφυγίο γεμάτο όπλα και μεγάλες ποσότητες τροφίμων και νερού. Τελικά το δικό της τέλος ήρθε πρώτα.

Τέσσερις σφαίρες στο κεφάλι την ώρα που κοιμόταν ήταν η «ανταμοιβή» της Νάνσι Λάνζα για την προσπάθειά της να προετοιμάσει τους γιους της για το τέλος του κόσμου που ήταν σίγουρη ότι έρχεται.

Τουλάχιστον αυτό είναι η πρώτη εκτίμηση των αρχών που μιλούν για μια παρανοική γυναίκα που καυχιόταν για την μεγάλη συλλογή από όπλα που είχε στο μπαρ της περιοχής, της άρεσε να πηγαίνει «πολύ συχνά» για σκοποβολή με τα δυο αγόρια της και αφήνιαζε ότι κάποιος προσπαθούσε να δει το εσωτερικό του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τους γείτονες η 52χρονη επί 14 χρόνια πήγαινε ευχαριστώς καλεσμένη στα δικά τους σπίτια, αλλά έβρισκε προφάσεις για να μην τους επιτρέψει να ανταποδόσουν τις επισκέψεις.

Ενώ ασχολούνταν όλη μέρα με τον «προβληματικό» 20χρονο γιο της, οι συμμαθητές του οποίου τον χαρακτήριζαν ως μια «αυτιστική ιδιοφυία» και στον οποίο ωστόσο επέτρεπε να παίζει επί μερόνυχτα τα βίαια βιντεοπαιχνίδια που τόσο του άρεσαν.

Η οικογένεια μετακόμισε στο Sandy Hook το 1998 και δέκα χρόνια αργότερα οι Λάνζα πήραν διαζύγιο με την Νάνσι να λαμβάνει γενναία διατροφή 20.000 δολαρίων το μήνα που της επέτρεψε να μην επιστρέψει ξανά στην δουλειά της στο χρηματοοικονομικό τομέα.

Τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις της Νάνσυ με τον σύζυγο αλλά και το μεγαλύτερό της γιο είχαν ψυχρανθεί, με τον τελευταίο να δηλώνει ότι είχε να δει τον αδελφό του από το 2010

Πηγή: www.iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου