10 Δεκεμβρίου 2012

Το τρίγωνο Καραμανλή - Ρουσόπουλου - Τσιόδρα

0 σχόλια

Ο Κώστας Καραμανλής
“ Οι γνώστες του παρασκηνίου λένε ότι σιγά σιγά ψήνεται ο Καραμανλής να επιστρέψει και θέλει και την δημοσιογραφική του κάλυψη ”

Έχουν πυκνώσει οι επαφές του πρώην πρωθυπουργού με στελέχη που τον έχουν στηρίξει και τον στηρίζουν ακόμα. Ο Κώστας Καραμανλής και προχθές βρέθηκε στον γνωστό του χώρο… Δηλαδή στα βλάχικα της Βάρης όπου του είχε απευθύνει πρόσκληση ο βουλευτής Ανδρέας Κουτσούμπας. Στην παρέα ήταν πολλοί βουλευτές αλλά και υπουργοί της κυβέρνησης Σαμαρά, που έχουν σχέση με το καραμανλικό στρατόπεδο.

Η ονομαστική γιορτή του βουλευτή είχε μεγάλη επιτυχία και το σουξέ της βραδιάς ήταν ποιος άλλος ο πρώην πρωθυπουργός αλλά και ο νυν… Κάποια στιγμή ακούστηκε από το στόμα του πρώην πρωθυπουργού η φράση «καλά τα πάει» αλλά ο ωτακουστής μου δεν μπορούσε να καταλάβει αν πρόκειται για θετικό σχόλιο ή για μειδίαμα…

Σε άλλο μαγαζί, πριν καιρό, βρέθηκαν οι δύο πυλώνες του καραμανλικής διακυβέρνησης, όσον αφορά τουλάχιστον την επικοινωνιακή διαχείριση. Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, που ήταν το δεξί χέρι του κ. Καραμανλή και ο Δημήτρης Τσιόδρας, που επί των τότε κυβερνήσεων ήταν ο πιο προνομιακός δημοσιογράφος συνομιλητής του πρωθυπουργού. Ο πρώην πρωθυπουργός σεβόταν πολύ τον δημοσιογράφο της «Ελευθεροτυπίας» μετά και τις παραινέσεις του κάποτε ομόσταβλού του Ρουσόπουλου. Γι’ αυτό, άλλωστε, του έδινε πάντα τις καλύτερες συνεντεύξεις και πάντα πρώτο απ’ όλα.

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος πριν μέρες είχε δει και τον κ. Καραμανλή και ειχαν συζητήσει για ώρες το πολιτικό σκηνικό… Οι γνώστες του παρασκηνίου λένε ότι σιγά σιγά ψήνεται ο Καραμανλής να επιστρέψει και θέλει και την δημοσιογραφική του κάλυψη… Εξαρτάται, ωστόσο, και από το κλίμα που θα υπάρξει σε λίγο καιρό. Τις τύχες, λένε, τις τρικομματικής μπορεί να τις ενώσει ένας υπερκομματικός πόλος… Ποιος, όμως;

ΠΗΓΗ: axiaplus.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου