20 Απριλίου 2013

Από πότε γραφείο πρωθυπουργού βγάζει ανακοίνωση για νίκη φοιτητικής παράταξης;

0 σχόλια
Στην σελίδα primeminister.gov.gr της ελληνικής κυβέρνησης, δημοσιεύθηκε ανακοίνωση κατά την οποία ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εξυμνεί τη νικη της  ΔΑΠ - ΝΔΦΚ στις φετινές εκλογές, και ως λογικά όντα, διερωτόμαστε, "Από πότε γραφείο πρωθυπουργού βγάζει ανακοίνωση για νίκη φοιτητικής παράταξης;"

Σύμφωνα με τη δήλωση αυτή ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς λέε
ι :«Συγχαρητήρια για τη νίκη. Για εμένα κέρδισε η Παράταξή μας τη μάχη των ιδεών στα Πανεπιστήμια. Κέρδισε η ποιότητα στην Παιδεία. Κέρδισε η απόφαση για σαρωτικές μεταρρυθμίσεις. Κέρδισε καθαρά, αλλά και με μία απροσδόκητα πολύ μεγάλη συμμετοχή των νέων. Πιστεύω ότι κερδίσατε το στοίχημα της νέας γενιάς για όλους μας. Για όλους εκείνους που προσδοκούν από εσάς το καινούργιο.
Εγώ αυτό το οποίο μπορώ να σας πω, ότι είμαι αποφασισμένος, με κάθε τρόπο, τις νοοτροπίες και τα στερεότυπα του χθες και το φθαρμένο παραγωγικό μοντέλο της χώρας, να τα ανατρέψουμε όλα. Γιατί, πια, δεν χωράει το χθες στο δικό σας το αύριο.
Προχωράμε μαζί, μας δίνετε τη δική σας φλόγα, τη δική σας δύναμη και εμείς σας δίνουμε τη σταθερότητα που απαιτείται, στο διάβα του χρόνου, να πετύχετε εκείνα που θέλετε και τα οποία σχετίζονται με μία λέξη που λέγεται ποιότητα σε μία καινούργια Ελλάδα. Αυτό το αποδείξατε με τους αγώνες, με τις μάχες ιδεών που κερδίσατε. Εγώ σαν απλός Έλληνας θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί έναν ολόκληρο κόσμο τον συγκινήσατε.
Καλή δύναμη να έχετε και στο Αύριο»

Άλλο το γραφείο του Πρωθυπουργού, και άλλο τα γραφεία στη Συγγρού...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου