22 Απριλίου 2013

Καταγγελίες Καμμένου και Ψαριανού για το ποιόν της Superleague

0 σχόλια

"Η ΑΕΚ έχει λεηλατηθεί και από μέσα και από την αθλιότητα των παραγόντων του ποδοσφαίρου"

Καταγγελίες Καμμένου και Ψαριανού για το ποιόν της Superleague
Ο υποβιβασμός της Ένωσης από τη Superleague στη Football League έχει πολλούς πατεράδες, έχει όμως και πολλούς... καταγγέλοντες.

"Έχουμε ένα στημένο πρωτάθλημα με εκατοντάδες στημένα παιχνίδια που διάφορες εκπομπές εδώ και χρόνια προσπαθούν να βρουν την άκρη", σχολίασε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός.

Αντίστοιχα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, τάχθηκε υπέρ της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου από τον Εισαγγελέα στην έφεση που έχει ασκήσει η ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης.

O κ. Καμμένος, διερωτήθηκε "αν υπάρχει στ' αλήθεια πρωτάθλημα" και τόνισε ότι για την ταλαιπωρία που περνά η ΑΕΚ ευθύνονται πολλοί, ευθύνονται οι διοικήσεις της και εκείνοι που μετέτρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο σε απέραντο... στοιχηματζίδικο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ, ο κ. Ψαριανός σημείωσε, εξάλλου, ότι τα στησίματα παιχνιδιών και ο ύποπτος ρόλος της διαιτησίας και της ΕΠΟ έχουν αποδειχθεί, όμως κανείς δε μιλά.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο διέπεται, σύμφωνα με τον κ. Ψαριανό, από μια ιδιότυπη "ομερτά". "Είναι σαν τους φραουλοπαραγωγούς της Ηλείας. Χαίρομαι που εφαρμόζεται ο νόμος με θύμα της ΑΕΚ, αλλά θα περιμένω να βλέπω απο εδώ και πέρα την εφαρμογή του νόμου", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ είπε ακόμη ότι η ΑΕΚ έχει λεηλατηθεί και από μέσα και από την αθλιότητα των παραγόντων του ποδοσφαίρου. Ακόμη, υποστήριξε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο το λυμαίνονται άνθρωποι της νύχτας, μπράβοι και εγκληματίες και γίνεται πλυντήριο χρήματος.

"Ξέρουμε τι είναι η ελληνική διαιτησία, τι υπηρετεί η ΕΠΟ και η διοίκηση της Superleague, μας έχει πνίξει η αηδία", σχολίασε ο Γρηγόρης Ψαριανός.
news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου