16 Μαΐου 2013

Κοίτα πως κατέληξε το ΠΑΣΟΚ...

0 σχόλια
Εξωση και κατάσχεση στο ΠΑΣΟΚ από δικαστικούς επιμελητές το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην  Ιπποκράτους όταν δικαστικοί επιμελητές, κατ' εντολήν του ιδιοκτήτη του κτιρίου πήγαν να εκτελέσουν εντολή κατάσχεσης και έξωσης του κόμματος.

Αιτία, τα χρέη από τα ενοίκια τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες, ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ.
Η  κατάσταση του ΠΑΣΟΚ είναι δραματική...

Οι δύο δικαστικοί ανέβηκαν στον 5ο όροφο στο γραφείο του Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, Σαλαγιάννη και τον ενημέρωσαν πως πρόκειται να κάνουν κατάσχεση και έξωση. Ο Σαλαγάνης τους έδωσε ένα χαρτί με την υπογραφή του ότι θα πληρωθούν τα ενοίκια μέχρι τις 25 Μαίου και το ΠΑΣΟΚ θα αποχωρήσει από τα γραφεία και θα μετακομίσει στο παλιό κτίριο στην οδό Χ. Τρικούπη.

Ο γενικός διευθυντής του κόμματος κ. Σαλαγιάννης, μετά το επεισόδιο με τους δικαστικούς επιμελητές, είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του κτιρίου της Χαριλάου Τρικούπη και τους δικηγόρους του, κατά την οποία συμφωνήθηκε η πορεία της αποπληρωμής των οφειλόμενων ενοικίων, καθώς επίσης και η μετακόμιση των γραφείων μέσα στο καλοκαίρι.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η συνάντηση ζητήθηκε από την πλευρά του ιδιοκτήτη με αφορμή δημοσιεύματα έπειτα από την τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, όπου είχε συζητηθεί και το θέμα των οικονομικών του κόμματος.




Η  κατάσταση του ΠΑΣΟΚ είναι δραματική...

Βγήκαν και οι Δημοσκοπήσεις του ΣΚΑΪ...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου