25 Οκτωβρίου 2013

Με λιακάδα το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

0 σχόλια

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα - Έντονοι βοριάδες θα πνέουν στο Αιγαίο

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, ενώ ενισχυμένοι βοριάδες θα πνέουν στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στις Κυκλάδες και το Βορειοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια, αναμένεται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου αλλά στα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Ν. Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.


Κυριακή 27-10-2013
Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και Νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δευτέρα 28-10-2013
Καιρός: γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 Μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου