25 Οκτωβρίου 2013

Σύλληψη πελαργών, ύποπτων για εμπόριο βρεφών!

0 σχόλια
Σε μεγάλης κλίμακας επιχείρηση που διενεργήθηκε σε περιοχή με φωλιές, άνδρες της αστυνομίας συνέλλαβαν ύποπτο ζευγάρι πελαργών, με την κατηγορία της συμμετοχής σε κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών
Οι δύο ύποπτοι πελαργοί, την ώρα της σύλληψής τους, στον καταυλισμό
Οι δύο ύποπτοι πελαργοί, την ώρα της σύλληψής τους, στον καταυλισμό
Σοβαρά ενοχοποιητικά στοιχεία για την παράνομη δράση των πελαργών, έφερε στο φως η έφοδος της αστυνομίας σε δεκάδες φωλιές πελαργών. Η έφοδος, πραγματοποιήθηκε ύστερα από ανώνυμη καταγγελία πολίτη, που υποστήριξε ότι τα παιδιά που φέρνουν οι πελαργοί, είναι κλεμμένα.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, σημειώθηκαν σποραδικά επεισόδια με τα μεγαλόσωμα πουλιά, καθώς πολλοί από τους πελεκάνους, μόλις είδαν τους άνδρες των ΜΑΤ, επιχείρησαν να πετάξουν μακριά, για να αποφύγουν τη σύλληψη.
Οι αστυνομικοί, πήραν δείγμα DNA τόσο από τους ύποπτους πελαργούς, όσο και από τις φωλιές τους, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο τα παιδιά που όλοι γνωρίζουν ότι μεταφέρουν σε άτεκνες οικογένειες, είναι δικά τους, αφού τουλάχιστον εμφανισιακά, δεν τους μοιάζουν καθόλου.

Οι «φερόμενοι» ως «κομιστές παιδιών» πελαργοί, στην απολογία τους ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με παράνομες υιοθεσίες και ότι τα παιδιά που μεταφέρουν, δεν συνοδεύονται από σχετικά παραστατικά, επειδή τα έχει πάρει ο αέρας.
Τέλος, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, δεσμεύθηκε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μηχανογραφηθούν οι υπηρεσίες των ληξιαρχείων, προκειμένου μόνο ειδικά αδειοδοτημένοι πελαργοί να μπορούν να διακινούν παιδιά, κάτω από τις αυστηρότερες υγειονομικές προδιαγραφές.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου