24 Οκτωβρίου 2013

Για τη νίκη με γεμάτη Τούμπα

0 σχόλια
Για τη νίκη με γεμάτη Τούμπα

Τη νίκη με την οποία θα γίνει αφεντικό του 12ου ομίλου θα κυνηγήσει απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, την ώρα που η UEFA «καραδοκεί» και δεν υπάρχουν περιθώρια να συμβεί το παραμικρό στην Τούμπα.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι το φαβορί του 12ου ομίλου (μαζί με την Αλκμααρ), όμως αν δεν καταφέρει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα σήμερα, τα πράγματα στον όμιλό του μπορεί να περιπλέξουν. Για αυτό τον λόγο η νίκη για τους Θεσσαλονικείς μοιάζει μονόδρομος.
Οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς προέρχονται από πολύ καλές εμφανίσεις με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, σε αγώνες που δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και φαίνεται ότι καταλήγουμε σε έναν… κορμό βασικών παικτών.
Ο αγώνας είναι ιδιαίτερος για τους «ασπρόμαυρους», αφού μέχρι τώρα έπαιζαν σημαντικά εντός έδρας ματς χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Από σήμερα θα έχουν την επιπλέον βοήθεια των φιλάθλων τους, αλλά η Τούμπα πρέπει να θυμίζει... εκκλησία και να μην συμβεί το παραμικρό λόγω της συνεχούς παρακολούθησης της UEFA.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολλανδός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Βίτορ και Λίνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τζιόλης και ο Λάζαρ, με τον Νίνη και τον Στοχ να παίζουν στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης με τον Αθανασιάδη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Νέτσιντ, Λόρενς, Βούκιτς και Λούκας.
Πώς θα παίξουν οι Ισραηλινοί
Με σύστημα 4-5-1 θα αγωνιστεί η Μακάμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Σαράνοβ. Στην άμυνα θα παίξουν οι Καμπάι, Τσότσαλιτς, Πιλιάβσκι και Τάβαθα. Ως αμυντικός χαφ θα παίξει ο Γιαντίν, με τους Ράγιος και Γκολάσα εσωτερικούς μέσους. Στα πλάγια της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Αμπουκαράτ και Εζρά. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Εντλόβου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Εντρί, Μπόκολι, Ράιαν, Βερέντ, Τούρτσεμαν και Μεσουμάρ.
Προϊστορία
Αυτή είναι η τέταρτη φορά που ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ομάδα του Ισραήλ. Κόντρα σε Μπεϊτάρ και Μπνέι Γεχούντα ο «Δικέφαλος» προκρίθηκε, ενώ οδυνηρός ήταν ο αποκλεισμός από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ το 2004.
Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου