31 Οκτωβρίου 2013

Επιχείρηση : Δεν θέλουμε να γίνουμε Κυβέρνηση

0 σχόλια
Μάλλον στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν αποφασίσει οτι δεν θέλουν να γίνουν κυβέρνηση και πλειοψηφία γι'αυτό και κάνουν ότι μπορούν ώστε να μήν ανέβουν στις Δημοσκοπήσεις.
Δεν εξηγείται αλλιώς  το γεγονός οτι δεν εκμεταλλεύονται το θέμα της Φορολόγησης των Αγροτεμαχίων και επιδίδονται στην εσωκομματική σύγκρουση.Η αστοχία μάλιστα που έχει προκληθεί στο Ενιαίο Φόρο Ακινήτων δεν φαίνεται να τους πολυενδιαφέρει... Πιο πολυ τους ενδιαφέρει η συζήτηση με ποιόν θα κυβερνήσουν όταν θα κυβερνήσουν....

Χθες ο Μανώλης Γλέζος κάνοντας μια αυτοκριτική στο πλάνο του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκε οτι δεν είναι πειστικό για το πού θα βρει τα λευτά για ολές τις δεσμεύσεις του. (  Γλέζος: Η απάντηση του Σύριζα δεν είναι πειστική )

Σήμερα παίρνει σειρά ο κ.Τατσόπουλος ο οποίος παρομοιάζει τον Μανώλη Γλέζο με τον.... Παππού με τη θεογκόμενα απο το κόμιξ του Αστερίξ...
Συγκεκριμένα είπε:"Ο Γλέζος μοιάζει με τον γεροντάκο στον Αστερίξ με τη θεογκόμενα...".

Ο κ. Τατσόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά πως σέβεται απολύτως τις απόψεις και τις αγαθές προθέσεις του κυρίου Γλέζου αλλά δεν δίστασε να εκφράσει τις διαφωνίες του, τόσο για το θέμα της απλής αναλογικής, όσο και για το θέμα των συνεργασιών.

Ο κ. Τατσόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο ΒΗΜΑ Fm και κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μανόλη Γλέζου περί του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα την άποψη πως το κόμμα δεν έχει πειστικές απαντήσεις στο ερώτημα πού θα βρει τα λεφτά για να καλύψει τις εξαγγελίες του προγράμματός του, επανέλαβε πως ο κ. Γλέζος τα έλεγε και παλιότερα αυτά για τα λεφτά.

Σχολιάζοντας τις απόψεις Γλέζου για τον εκλογικό νόμο και ιδιαίτερα την άποψή του πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραιτηθεί από το μπόνους των 50 εδρών, ο κ. Τατσόπουλος τόνισε πως η απλή και άδολη αναλογική έχει "μπει στη φορμόλη" τα τελευταία χρόνια και πως δεν κατανοεί τις προτάσεις να... νεκραναστηθεί.
Σχολιάζοντας τα των συνεργασιών και στην ερώτηση του κατά πόσον ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμά να μιλάει με τον Καμμένο παρά με το ΠΑΣΟΚ, απάντησε: "Εγώ δεν προτιμώ τον Καμμένο, άλλοι στο κόμμα το λένε, αλλά σκεφτείτε και πόσο "τρυφερά" μιλάει για μας το ΠΑΣΟΚ..."

Και αυτό έχει ξαναγίνει και άλλες φορες, που η αξιωματική αντιπολίτευση προτίμησε την εσωτερική σύγκρουση παρα την σύγκρουση με τη κυβέρνηση. Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν με την φοβερή ατάκα του Παναγιώτη Λαφαζάνη "δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε"...

Σίγουρα η Διακυβέρνηση της χώρας είναι Δύσκολη υπόθεση σε μια τόσο κομβική περίοδο. Και γίνεται ακόμα πιο δύσκολη μετα τις υποσχέσεις που έχουν δοθεί...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου