25 Οκτωβρίου 2013

Σέρρες: Τροχαίο με εγκατάλειψη τραυματιών - Παρακαλώ βοηθήστε!!!

0 σχόλια


"Τροχαίο Ατύχημα με εγκατάλειψη τραυματιών.

Παρακαλώ Βοηθήστε!!!

Την 24η Οκτωβρίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα περί τις 06:45, στη διασταύρωση των οδών Μεραρχίας και Σινώπης (έμπροσθεν Πυροσβεστικής), σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη τραυματιών. Ο δράστης οδηγούσε μία μαύρη ΒΜW, ήταν περίπου 25-30 ετών και φαινόταν ευκατάστατος. Ο δράστης αφού παραβίασε κόκκινο φωτεινό σηματοδότη, χτύπησε μετωπικά ερχόμενο δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν ο Γ.Μ με Β.Μ. Ενώ αρχικά κατέβηκε ο ίδιος ο δράστης (οδηγός της BMW), να ζητήσει εξηγήσεις, έπειτα αφού συνειδητοποίησε την κρισιμότητα του ατυχήματος, τράπηκε σε φυγή, χωρίς προηγουμένως να πράξει αυτό που θα έπραττε ο κάθε λογικός συνάνθρωπος. Να παράσχει δηλαδή τις πρώτες βοήθειες και να ελέγξει αν κάποιος έχει τραυματιστεί. Αντιθέτως όπως προαναφέραμε εγκατέλειψε τα θύματά του. Το αυτοκίνητο είναι χτυπημένο στην μπροστά αριστερά πλευρά του.

Ο άντρας, οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε ελαφρώς. Η σύζυγός του όμως και συνεπιβάτης του δικύκλου, Β.Μ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και η κατάστασή της κρίθηκε τόσο κρίσιμη που εισήχθη αυθημερόν στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και η εγχείρηση της διήρκεσε 7 ολόκληρες ώρες (από 09:00 έως 16:00).

Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία, σχετικά με το περιστατικό ή το δράστη, να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 6945880911 και 2321039994"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου