24 Οκτωβρίου 2013

Αναβλήθηκε το Ηρόδοτος-ΑΕΚ

0 σχόλια
Αναβλήθηκε το Ηρόδοτος-ΑΕΚ

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας αναβολής έλαβε σάρκα και οστά με την ΕΠΟ να ενημερώνει πως το ματς ανάμεσα στον Ηρόδοτο και την ΑΕΚ αναβάλλεται λόγω μη εύρεσης γηπέδου την ημέρα που είχε οριστεί.
Ανακοίνωση βέβαια δεν βγήκε από την ΕΠΟ, αλλά τουλάχιστον μάθαμε την απόφαση από την ενημέρωση που έκαναν στην Ομοσπονδία στο πρόγραμμα του 6ου ομίλου, όπου γράφουν συγκεκριμένα κάτω από το ματς (Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ).
Αρχικά, η ΕΠΟ είχε ορίσει το παιχνίδι στο γήπεδο της Ελιάς, λόγω της μη δυνατότητας να διεξαχθεί στο Παγκρήτιο, αλλά η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου απέστειλε έγγραφο με το οποίο χαρακτηρίζει ακατάλληλο το γήπεδο που ορίστηκε από την Ομοσπονδία.
Μάλιστα, στο έγγραφο η κατάσταση του γηπέδου κρίνεται υψηλής επικινδυνότητας, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να φιλοξενήσει το παιχνίδι, με αποτέλεσμα, η ΕΠΟ να αναβάλει τον αγώνα και πλέον θα πρέπει να τον ορίσει σε άλλη ημερομηνία.
Τώρα για το πότε θα γίνει το ματς, ουδείς είναι σε θέση να απαντήσει. Πάντως, παίζει το σενάριο ο αγώνας να γίνει στα μέσα του Δεκέμβρη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα τίποτα επίσημο.


Πηγή: sentragoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου