20 Οκτωβρίου 2013

«Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ με κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ

0 σχόλια
«Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ με κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ
Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε αφορμή για νέο «πόλεμο» ανάμεσα στην αξιωματική αντιπολίτευση, την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ. Επειτα από τα σχόλια του Σίμου Κεδίκογλου για την ομιλία του κ. Τσίπρα η Κουμουνδούρου πέρασε στην αντεπίθεση.
«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και η ΝΔ κινούμενοι στο πνεύμα των πρόσφατων δηλώσεων του κ. Σαμαρά από την Νέα Υόρκη, σχετικά με την ανιστόρητη θεωρεία των δυο άκρων, βάλθηκαν να μας πείσουν πως δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ το άλλο άκρο στην Ελλάδα, αλλά το σύνολο της ευρωπαϊκής αριστεράς», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στα σχόλια του κ. Κεδίκογλου.
«Οι άνθρωποι εκτός από επικίνδυνοι είναι και αστείοι», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωσή του. Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε αναφέρει πως ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει χωρίς ντροπή κάθε επιχείρημα κατά της χώρας του και είναι παγιδευμένος στον κακό του εαυτό, αδιόρθωτος και αμετανόητος.
Θέση στη νέα κόντρα πήρε και το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του, όπου κατηγορεί τον κ. Τσίπρα για συκοφαντικό λόγο και εμπάθεια.
«Την ώρα που η πατρίδα μας διαμορφώνει τις προϋποθέσεις της οριστικής εξόδου από την κρίση, της μετάβασης από την ύφεση στην ανάπτυξη και της ανάσχεσης της ανεργίας, ο κ. Τσίπρας επιμένει μονότονα να επενδύει στο σενάριο της εθνικής καταστροφής», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την ομιλία του κ. Τσίπρα.
Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι μοναδικό του κριτήριο είναι οι «φτηνές αλλά μάταιες μικροκομματικές επιδιώξεις που ούτε τους βγήκαν ούτε θα τους βγουν» και καταλογίζει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «χυδαίο συκοφαντικό λόγο που λειτουργεί διχαστικά με πρώτο στόχο και πάλι το ΠΑΣΟΚ».
«Η εμπάθεια τους κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που ορθά τον θεωρούν ως το βασικό αντίπαλο του επικίνδυνου πολιτικού και εθνικού τους τυχοδιωκτισμού, τους τυφλώνει και τους κάνει να ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας και ωμής συκοφαντίας εν ψυχρώ, εν γνώσει της αναλήθειας αυτών που λένε», τονίζει το ΠΑΣΟΚ και καλεί τον κ. Τσίπρα προσωπικά και όσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κινούνται στο ίδιο μαύρο μοτίβο «να ανακαλέσουν τις αθλιότητες που ενσυνείδητα λένε σε σχέση με τα ναυπηγεία και τα υποβρύχια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου