12 Νοεμβρίου 2013

Πάγκαλος: Η Ραχήλ Μακρή καθόταν πάνω στα κάγκελα που είναι και μυτερά...

0 σχόλια

«Και η άλλη κυρία φωνάζει βοήθεια», είπε ο πρώην βουλευτής για την Ζωή Κωνσταντοπούλου - «Ελπίζω να χρησιμοποιούν μεταξύ τους τους ψυχιάτρους στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Θόδωρος ΠάγκαλοςΜε τον δίκο του ιδιότυπο τρόπο σχολίασε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου, κυρίως όμως το χάπενινγκ με τις βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Ο κ. Πάγκαλος, αφού παραδέχτηκε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να ανέβει στα κάγκελα αναφέρθηκε στη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων χωρίς όμως να την κατονομάσει. «Όταν έχεις μια κυρία από τη Βουλή που όχι μόνο σκαρφαλώνει αλλά κάθεται πάνω στα κάγκελα που είναι και μυτερά», είπε ο κ. Πάγκαλος στους δημοσιογράφους του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM οι οποίοι αντέτειναν ότι τα κάγκελα δεν είναι τόσο λεπτά όσο ο πρώην βουλευτής πιστεύει.

«Και η άλλη κυρία φωνάζει βοήθεια...», συνέχισε ο κ. Πάγκαλος αναφερόμενος στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου την οποία επίσης δεν κατονόμασε και συνέχισε «καμιά δεκαριά μικρά παιδιά που τους έχουν γυρισμένη την πλάτη».

«Δεν ξέρω τι ήτανε, δεν μπορώ να κάνω ψυχανάλυση», είπε ο πρώην υπουργός και με αιχμηρό τρόπο παρατήρησε σχολιάζοντας σχετικές αναφορές: «Ελπίζω να χρησιμοποιούν μεταξύ τους τους ψυχιάτρους στον ΣΥΡΙΖΑ...».

Με αφορμή την κοινή συμμετοχή της κυρίας Κωνσταντοπούλου και της κυρίας Μακρή στη διαμαρτυρία έξω από την ΕΡΤ ο κ. Πάγκαλος μίλησε για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-Αν.Ελ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτο κομμα όπως δείχνουν πολλές δημοσκοπήσεις», είπε ο πρώην υπουργός και συνέχισε: «Ως πρώτο κόμμα θα πάρει την εντολή σχηματισμού της κυβέρνησης. Χρειάζεται 151. Πού θα τους βρει τους 151; Ακόμη και στην τρελή εποχή μας αποκλείεται να συνεργαστεί με την Χρυσή Αυγή. Με το ΚΚΕ αποκλείεται. Με το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί, ο κ. Τσίπρας είπε ότι το βράδυ των εκλογών εγώ θα έχω καταργήσει όλους τους νόμους του μνημονίου».

Με αυτή τη συλλογιστική ο κ. Πάγκαλος είπε ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο μετεκλογικής σύμπραξης του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες αν και σύμφωνα με τον πρώην βουλευττή του ΠΑΣΟΚ «αν έχει λήξει το μνημόνιο μπορεί να ξεφουσκώσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Οσο γρήγορα φούσκωσε μπορεί να ξεφουσκώσει...».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου