20 Νοεμβρίου 2013

Τον ξαφνικό «θάνατο» ενός ακόμη δημόσιου φορέα συμφώνησαν Μητσοτάκης-Τρόικα...

0 σχόλια

Στα πρότυπα της ΕΡΤ...
Τον ξαφνικό θάνατο ενός ακόμη δημόσιου φορέα, στα πρότυπα της ΕΡΤ, προβλέπει η συμφωνία του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκη με την τρόικα για τις διαθεσιμότητες.
Πληροφορίες του...
ΜΕΓΚΑ κάνουν λόγο για άμεσο κλείσιμο του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας που διαχειρίζεται τα διόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα ενέκρινε τη λίστα του πρώτου κύματος των 12.500 διαθεσιμοτήτων, ενώ έδωσε παράταση λίγων μηνών για την κατάρτιση της λίστας του δεύτερου κύματος για άλλους 12.500 δημοσίους υπαλλήλους.

Στο πρώτο κύμα θα προσμετρηθούν οι 2.000 εργαζόμενοι της ΕΡΤ και οι 1.000 εργαζόμενοι της αμυντικής βιομηχανίας, ενώ στη λίστα εντάχθηκαν και οι περίπου 2.000 διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων.

Άκαρπη απέβη η συνάντηση των δανειστών με το επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών για τους πλειστηριασμούς.

Ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος τόνισε ότι «έγινε επανάληψη των τοποθετήσεων των δύο πλευρών και τους μεταφέραμε το κλίμα που υπάρχει μέσα στα δύο κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση. Η τρόικα απαιτεί πλήρη απελευθέρωση, χωρίς προστασία ούτε της πρώτης κατοικίας
Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και των εκπροσώπων των δανειστών.

Αγεφύρωτο παραμένει το χάσμα μεταξύ τρόικας και κυβέρνησης, όχι μόνο ως προς το ύψος το δημοσιονομικού κενού, των διαρθρωτικών μέτρων αλλά και του χρηματοδοτικού κενού για την διετία 2014- 2015, ενόψει και της αυριανής κατάθεσης του προϋπολογισμού. - See more at: http://stokokkino.gr/article/3666/To-deutero-kuma-diathesimotitas-sto-dimosio-stis-simerines-sunantiseis-kubernisis-me-troika#sthash.DxgAWVv0.dpuf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου