31 Μαρτίου 2014

Μπόλαρης: Δεν είμαστε επαρχία των Αθηνών..

0 σχόλια

Ο Μάρκος Μπόλαρης με αιχμή του δόρατος την Χρυσούλα Παλιαδέλη στη Θεσσαλονίκη παρουσίασε το «Συμμετέχω» και κεντρικό σύνθημα «φυσάει Βαρδάρης...ξαστερώνει»

Μπόλαρης-Παλιαδέλη-2014-w

Ο Μάρκος Μπόλαρης ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας 31/3 στο χώρο του Αρχαιολογικού μουσείου Θεσσαλονίκης, ότι η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξή του έχει τον τίτλο «Συμμετέχω» και κεντρικό σύνθημα «φυσάει Βαρδάρης, ξαστερώνει».

"Συμμετέχω" είναι το όνομα της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης, του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μάρκου Μπόλαρη. "Ένα ρήμα ενέργειας, κίνησης, διαβούλευσης και συμπαράταξης, ένα ρήμα
δημοκρατίας"
, όπως είπε ο κ. Μπόλαρης στην σημερινή παρουσίαση, ενώ δήλωσε πως είναι εξαιρετικά ευτυχής γιατί το λογότυπο του συνδυασμού ήταν υλοποίηση πρότασης συλλογικής δουλειάς από εθελοντές φοιτητές της σχολής Καλών Τεχνών. Ο κ. Μπόλαρης μίλησε και για το κεντρικό σύνθημα της παράταξης "φυσάει Βαρδάρης ...ξαστερώνει", με το οποίο όπως είπε " θέλουμε να συμβολίσουμε την δύναμη των πολιτών, την δύναμη της δημοκρατίας και την πολιτική στην λογική της περιφερειακής ανάπτυξης, σαν έναν άνεμο που διώχνει την καταχνιά που έχει καλύψει την αυτοδιοίκηση".

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Σερρών και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε επίσης και την υποψήφια του ανεξάρτητου συνδυασμού του για την αντιπεριφέρεια της Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Σαατσόγλου-Παλιαδέλη.

Ο Μ. Μπόλαρης, τόνισε πως αυτή σηματοδοτεί την πρόταση για ποιότητα και πολιτισμό στην περιφερειακή πολιτική και την αλλαγή ορίζοντα, που θέλει τη λήξη της πολιτικής με τη Θεσσαλονίκη επαρχία της Αθήνας και διεκδικεί την Κεντρική Μακεδονία ως μια ευρωπαϊκή περιφέρεια, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-ΜπόλαρηςΗ Χρυσούλα Παλιαδέλη είναι μια καταξιωμένη και δυναμική γυναίκα με μεγάλο κύρος και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Είναι ιδιαίτερα συμπαθής σε όλους τους Μακεδόνες μιας και τόσα χρόνια δούλεψε για να αναδείξει τα αρχαιολογικά και πολιτιστικά μνημεία της περιοχής αλλά έκανε και σημαντικό αγώνα στην ευρωβουλή για τα σοβαρά εθνικά ζητήματα. Σίγουρα πάντως υπηρετεί το τρίπτυχο που έθεσε ο Μάρκος Μπόλαρης για τους υποψήφιους που θα επιλέξει για να στελεχώσουν τον ανεξάρτητο συνδυασμό του.. Άτομα που Θέλουν, που Ξέρουν και που Μπορούν !!!
Όπως είπε ο κ. Μπόλαρης η υποψηφιότητα της Χρυσούλας Παλιαδέλη δείχνει πως ο τόπος μας έχει δυνάμεις, έχει πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό και αυτό πρέπει να το αξιοποιήσουμε. Η Καθηγήτρια Αρχαιολογίας με επιτυχημένη διαδρομή στην ευρωβουλή αποτελεί πρόταση ποιότητας και δυναμικής για την Θεσσαλονίκη. Είναι πρόκληση και ταυτόχρονα πρόταση για αλλαγή ορίζοντα στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Με την συμμετοχή της κ. Παλιαδέλη σηματοδοτούμε το είδος και το ήθος της πολιτικής που θα ακολουθήσουμε. Εισάγουμε την ποιότητα και τον πολιτισμό στην πολιτική.

Τέλος όπως ανέφερε ο Μάρκος Μπόλαρης σ’αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Χρειαζόμαστε την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για την Κεντρική Μακεδονία με ορίζοντα και προοπτικές ευρωπαϊκής περιφέρειας, για μια Θεσσαλονίκη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και όχι επαρχία των Αθηνών.

Σε ερώτηση αν θα παραιτηθεί από βουλευτής απάντησε ότι αυτό θα το πράξει όταν εκλεγεί περιφερειάρχης κάνοντας λόγο για παραιτήσεις ουσίας και παραιτήσεις επικοινωνίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου