1 Απριλίου 2014

Πρετεντέρης: Ο Παπανδρέου είναι ένα κακομαθημένο παιδί!

0 σχόλια
20314-04-01_8.20.29_.png

Στο screenshot μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο απόσπασμα από το σημερινό άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στα Νέα και αφορά -σε ποιον άλλο;- στον αγαπημένο του Γιώργο Παπανδρέου. Ο Γιάννης Πρετεντέρης ξεκαθαρίζει μέσα του αλλά και στους αναγνώστες του ότι ο Παπανδρέου αποκλείεται να επιστρέψει στα πράγματα. Μάλιστα, κάτι τέτοιο, πέρα από απίθανο, το χαρακτηρίζει και θαύμα...
Έλα όμως που ο ίδιος πιστεύει στα θαύματα διότι στο δεύτερο απόσπασμα του άρθρου κάνει το ακατόρθωτο ''δύσκολο'' και αναλύει το πολιτικό κόστος από αυτή την επιλογή. Στην επιχειρηματολογία του εξηγεί ότι ο ΓΑΠ βρίσκεται σε αδιέξοδο καθότι αν πάρει το κόμμα θα είναι καταχρεωμένο και αν ιδρύσει νέο κόμμα δε θα ενδιαφέρει κανέναν.  

2014-04-01_8.29.45_.png

Στο τρίτο και τελευταίο απόσπασμα της συνέντευξης, αρχίζει κανείς να απορεί αν το άρθρο έχει γράψει ο ίδιος άνθρωπος καθώς ο Πρετεντέρης περνά από το ακατόρθωτο και το δύσκολο στο γεγονός ότι η επιστροφή Παπανδρέου είναι πιθανή να συμβεί και επικαλείται το φρόνημα Παπανδρέου το οποίο είναι αναντίστοιχο μίας τέτοιας επιλογής. Θα μπορούσε, βέβαια, να κλείσει το άρθρο με ένα ''Γιώργο, μη, σε εκλιπαρώ'' αλλά νικά ξανά το θυμικό του και αποκαλεί τον πρώην πρωθυπουργό ως ένα κακομαθημένο παιδί που συμπεριφέρεται λες και του χρωστάνε όλοι.

2014-04-01_8.30.06_.png

Είναι πια ξεκάθαρο ότι το μίσος που τρέφει ο Γιάννης Πρετεντέρης για τον Παπανδρέου δεν αντιμετωπίζεται ούτε αποσυμφορείται με άρθρα-λίβελους ανά τρεις ημέρες στον τύπο που περισσότερο φέρουν σε ψυχιατρική συνεδρία παρά σε πολιτική άποψη. Ο Πρετεντέρης χρειάζεται επειγόντως μία θεραπευτική αγωγή, ένα φαρμακευτικό σχήμα που θα μπορούσε να τον ξαναμετατρέψει σε δημοσιογράφο που ασκεί λειτούργημα και όχι κακούργημα.

Τέλος, δε γνωρίζω αν ο Παπανδρέου επιθυμεί την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνει σαφείς τις προθέσεις του διότι κινδυνεύει να αποτρελάνει τον Γιάννη. Και είναι κρίμα να τον δούμε με ζουρλομανδύα και τη γλώσσα λοξά έξω να επαναλαμβάνει το ανέκδοτο με τον γρύλο και όπου γρύλος να βάζει τ' όνομα του Παπανδρέου.
www.epikairo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου