25 Νοεμβρίου 2014

Bιβλίο-βόμβα από τον Γιώργο για Κάννες-Βενιζέλο!

0 σχόλια
"H NΥΧΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
"H Nύχτα Που Πληγώθηκε η Δημοκρατία"
Αυτός είναι ο τίτλος του βιβλίου το οποίο ετοιμάζει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και το οποίο περιγράφει όσα έζησε στις Κάννες το Νοέμβριο του 2011 και όσα ακολούθησαν στην Αθήνα.
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου ο Παπανδρέου θα περιγράψει με λεπτομέρεια τους περίφημους διαλόγους με Σαρκοζί-Μέρκελ καθώς και τον τρόπο με τον οποίο ο σημερινός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αξιοποίησε την συγκυρία για να τον ανατρέψει.
-Η οικογένεια Παπανδρέου έχει βαθιά δημοκρατική παράδοση. Σεβόμενος την Ιστορία της χώρας που ανέδειξε την Δημοκρατία καθώς και τον ιστορικό ρόλο της οικογένειάς μου, δεν θα μπορούσα παρά να ζητήσω από τους συμπατριώτες μου να αποφασίσουν για ένα ζήτημα ζωτικής σημασίας για την κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα. Δεν υπήρξε στιγμή που να μετανόησα γι΄αυτή την επιλογή μου και σήμερα περισσότερο από ποτέ αισθάνομαι δικαίωση για την θέση που εξέφρασα. Πιστεύω ακράδαντα πως ο μοναδικός τρόπος να να προχωρήσουν οι κοινωνίες μας στο δύσβατο μέλλον είναι η άμεση δημοκρατία η οποία είναι εφικτή και λόγω της έκρηξης της τεχνολογίας. Τα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα για μείζονα θέματα αποτελούν τροφή για την Δημοκρατία μας...
Αυτές είναι κάποιες από τις σκέψεις που ο Παπανδρέου ετοιμάζεται να μοιραστεί μαζί μας μέσα από το βιβλίο του. Στο μεταξύ έχουν σπάσει τα τηλέφωνά του από τις κλήσεις που δέχεται από φίλους του από ολόκληρη την Ελλάδα.
-Γιώργο Πάμε μαζί, προχώρα, είμαστε μαζί σου...
kourdistoportocali.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου