18 Ιανουαρίου 2015

Μεγάλο ενδιαφέρον για το κόμμα Παπανδρέου στις Σέρρες – Σε λειτουργία το εκλογικό κέντρο!

0 σχόλια
Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την παλαιότερη «αίγλη» των εκλογικών κέντρων της Παράταξης στις Σέρρες, όμως από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του, ήδη το έχουν επισκεφθεί εκατοντάδες πολίτες των Σερρών.
Ο λόγος για το εκλογικό κέντρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών που βρίσκεται στην οδό Μεραρχίας 2 και άρχισε να λειτουργεί από την Δευτέρα το πρωί.
Μόλις μερικά 24ωρα από τη λειτουργία του, εκατοντάδες Σερραίοι έχουν επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο, με σκοπό να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου, για τους υποψήφιους βουλευτές στις Σέρρες, αλλά και για να θέσουν τον εαυτό τους στη διάθεση του Κινήματος και να συμβάλλουν ενεργά στην προεκλογική του δραστηριότητα.
Μάλιστα όπως μαθαίνουμε, πληθώρα ανθρώπων έχουν ήδη γραφτεί στην επιτροπή στήριξης εκλογικού αγώνα του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

«Οι πολίτες των Σερρών έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται και η τελευταία εβδομάδα θα είναι καθοριστική. Θα πετύχουμε τον στόχο μας, την είσοδο του Κινήματος στο Κοινοβούλιο», είπε σε δημοσιογράφο του prwtagwnistis.blogspot.com φίλος του κόμματος.

Για πληροφορίες σχετικά με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στις Σέρρες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23210 – 56611 και στο https://www.facebook.com/tokinima.serres

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου