10 Νοεμβρίου 2011

Ο Γιώργος δίνει «προίκα» στον Παπαδήμο

0 σχόλια

Ο Γιώργος δίνει «προίκα» στον ΠαπαδήμοΗ σχέση του απερχόμενου πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, με την τεχνολογία είναι γνωστή. Δεν πάει πουθενά χωρίς το iPad του κι ακόμη και σήμερα προσήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο με έναν κίτρινο φάκελο, που περιείχε το αγαπημένο του gadget, γεγονός που μας δείχνει ότι πρώτα φεύγει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι, αφού και την ύστατη στιγμή δεν παραμέρισε τις προτιμήσεις του στις νέες τεχνολογίες και τα social media.

Φαίνεται πως η κίνησή του έπιασε τόπο, καθώς στάθηκε αφορμή να σπάσει ο πάγος μεταξύ του ιδίου και του Γ. Καρατζαφέρη. Οι δυο τους έπιασαν την ψιλή κουβεντούλα για τo ...iPad με τον ΓΑΠ να απαντά όλο καμάρι ότι είναι της Apple και ότι είναι το νούμερο δύο στη σειρά. 

Σήμερα, λοιπόν, μόλις ανακοινώθηκε το όνομα του νέου πρωθυπουργού, Λ. Παπαδήμου, η Web Team του λογαριασμού του πρωθυπουργού στο Twitter, έκανε την εξής ανακοίνωση: «Οι λογαριασμοί του Πρωθυπουργού σε Twitter, Flickr, Youtube είναι θεσμικοί. Θα παραδοθούν στον νέο Πρωθυπουργό». Τώρα πώς ένας λογαριασμός στο Twitter μπορεί να θεωρηθεί θεσμικός είναι μια άλλη, μυστηριώδης υπόθεση.

Ναι, κατά καιρούς, ο Γ. Παπανδρέου έχει δεχτεί αρκετά σχόλια, τα οποία σαφώς δεν αφορούσαν το πρόσωπό του και τις τεχνολογικές του ανησυχίες, αλλά τα μέτρα λιτότητας που επέβαλε αυτός και η κυβέρνησή του. Επομένως, η ομάδα που διαχειρίζεται τον λογαριασμό «PrimeministerGR», απλά θα μπορούσε να κάνει μια ανακοίνωση του τύπου «Μην πυροβολείτε τον απερχόμενο»! 

Από τούδε και στο εξής, περιμένουμε με αγωνία τα νέα tweets του πρώην Prime Minister. Θα μπορούσαν να έχουν περισσότερη φαντασία παραδείγματος χάριν: Παώ βόλτα με το κανό, ήρθε η ώρα για γυμναστική. Κυριακή σήμερα αλλά φέτος δεν τρέχω στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας ή εστω μερικά e - συγχαρίκια στο νέο πρωθυπουργό.  


Βέβαια, παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο ποια η σχέση του νέου πρωθυπουργού με την τεχνολογία, αλλά θα το δούμε σύντομα ... στις οθόνες μας. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως ο παλιός είναι ... αλλιώς.
πηγη: http://newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου