14 Δεκεμβρίου 2011

Σαλτσίδης: "To θέμα είναι η επιβίωση"

0 σχόλια

Για την συνάντηση που έγινε πριν το ματς με την Ρίγα μεταξύ των οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ και της διοίκησης, μίλησε το μέλος αυτής, Παύλος Σαλτσίδης στον "Libero 107.4".

Αρχικά για το αποτέλεσμα κόντρα στην Ρίγα είπε πως "αυτό είναι το λιγότερο. Τo βασικότερο σήμερα είναι να επιβιώσεις".
Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην συνάντηση που έγινε την Τρίτη (13/12) επισημαίνοντας πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν ...σαφές πως βασικός στόχος είναι η εξυγίανση. "Ο απλός φίλαθλος δεν μπορεί να δεχτεί πως η ομάδα δεν μπορεί να ενισχυθεί γιατί άμα το είχε δεχτεί, δεν θα φωνάζανε 'πάρτε πεντάρι και πάρτε παίκτες'. Το θέμα είναι μπορείς τους πληρώσεις μετά; Αυτό συζητήσαμε. Αυτό εξηγήσαμε σε όλα τα παιδιά, το καταλάβανε και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το θέμα είναι η επιβίωση.

Εξηγήσαμε πως πρέπει να βγει η χρονιά και να γίνει εξυγίανση και μέσα σε τέσσερα χρόνια να βγει η ομάδα από αυτό το λούκι. Η συνέντευξη Τύπου έχει στόχο να εξηγήσει ο Μπάνε τα πράγματα καθαρά".

Για την προσέλευση του κόσμου ανέφερε: "Πάμε στο γήπεδο για να βγούμε πρώτοι ή για να βοηθήσουμε την ομάδα; Να πάμε να πάρουμε δύο παίκτες και να μην μπορούμε να πληρώσουμε; Αυτό εξηγήσαμε στα παιδιά, έγινε σε καλό κλίμα η συνάντηση. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον αριθμό των διαρκείας που έχει διατεθεί λόγω της κρίσης. Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι φτωχός. Βλέπουμε πως ούτε τα διαρκείας δεν έρχονται γιατί πολλοί είναι από την επαρχία και δεν έχουν λεφτά. Η προσέλευση είναι και θέμα του ότι δεν υπάρχουν χρήματα".

Για το ζήματα με το δίχτυ που έχει τοποθετηθεί στο ένα πέταλο του γηπέδου, τόνισε: "Τον ανεγκέφαλο δεν μπορείς να τον κρατήσεις. Καλύτερα για μένα να βάλουμε δίχτυ σε όλο το γήπεδο για να μην πέφτουν αντικείμενα και πληρώνει η ομάδα.  Επίσης βρίσανε τον Συμεωνίδη και πληρώσαμε 1.000 ευρώ. Ετσι βγαίνουν τα χιλιάρικα; Πρέπει να αντιμετωπίσεις τη βλακεία".

Πηγή:Sport24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου