1 Ιουνίου 2012

Προετοιμασίες για την επίσκεψη Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

0 σχόλια

Για την επίσκεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη προετοιμάζονται τα στελέχη του τοπικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ, καθώς αν και δεν έχει καθοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία έλευσης του προέδρου του κινήματος, διαρρέεται ως σχεδόν βέβαιο πως το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουνίου ο κ. Βενιζέλος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας.

Οι προετοιμασίες των τοπικών κομματικών στελεχών είναι σε έντονους ρυθμούς, όπως άλλωστε και στην Ξάνθη και την Καβάλα, όπου αναμένεται να μιλήσει ο κ. Βενιζέλος την προηγούμενη της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.
Στελέχη των κομματικών οργανώσεων προτείνουν ακόμη και περιοδείες του Ευάγγελου Βενιζέλου σε γειτονιές και σε δήμους της Θεσσαλονίκης και συναντήσεις με διάφορους εκπροσώπους τοπικών φορέων (Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο κτλ.).
Στην προσπάθεια συσπείρωσης περισσότερων ψηφοφόρων ενεργοποιήθηκαν οι λεγόμενες ομάδες πρωτοβουλίας, ενώ οι κομματικές συσκέψεις σε επίπεδο γειτονιάς για την ανασυγκρότηση του κινήματος είναι καθημερινές. Σήμερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση στις Συκιές με παράγοντες του αθλητισμού. Πάντως, από τον κομματικό μηχανισμό της Θεσσαλονίκης τονίζεται πως «η προεκλογική προσπάθεια θα αποκτήσει την ένταση μάχης από την επομένη του Αγίου Πνεύματος
tokarfi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου