1 Ιουνίου 2012

Απογοητευμένος με το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ ο Βενιζέλος

0 σχόλια

Σε ομιλία του στο δημαρχείο Γλυφάδας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, εξέφρασε την βαθιά του απογοήτευσή από το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που παρουσίασε νωρίτερα ο Αντώνης Σαμαράς.


«Ακούγοντας τον κ. Σαμαρά να παρουσιάζει τα 18 σημεία για τη διαχείριση της κρίσης, ένιωσα μια βαθιά απογοήτευση, την απογοήτευση του ανθρώπου που ξέρει τα πράγματα, αλλά δυσκολεύεται να βρει συνομιλητές. Η εποχή των εύκολων και δημαγωγικών λόγων έχει περάσει», τόνισε με νόημα ο κ. Βενιζέλος.

Παράλληλα σχολίασε και την έκθεση της Εθνικής Τράπεζας, λέγοντας πως «περίγραφε αυτό που αποφύγαμε. Επιπρόσθετα σημείωσε ότι «το πρόβλημα είναι ότι ως κοινωνία ανεχόμαστε φαινόμενα που τελικά στρέφονται εναντίον μας, όπως η φοροδιαφυγή. Κάναμε λάθος που δεν είπαμε στον Ελληνικό λαό τι παραλάβαμε το 2009». 

«Η Ελλάδα δεν έχει καιρό για χάσιμο. Ήδη χάνουμε πολύτιμο Ιστορικό χρόνο. Η μόνη Εθνική στρατηγική είναι να αλλάξουμε τα αρνητικά της σύμβασης και να κρατήσουμε τα θετικά. Είναι κανείς που δεν θέλει να πάρουμε τα κονδύλια του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Ταμείου; Είναι κανείς που δεν θέλει να πέσουν 50 δις στην αγορά τους επόμενους μήνες;», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος παραδέχτηκε πως οι συσχετισμοί δυνάμεων είναι εναντίον του ΠΑΣΟΚ, ενώ προσέθεσε πως «αγωνιστήκαμε αντιδρώντας σε όλα τα μέτρα που τροφοδοτούν την ύφεση. Δεν τα καταφέραμε».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου