29 Αυγούστου 2012

Μέρκελ: Ματώνει η καρδιά μου με την Ελλάδα

0 σχόλια



ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ 


Τη συμπαράστασή της προς τους απλούς πολίτες, εξέφρασε η καγκελάριος της Γερμανίας.

"Ματώνει η καρδιά όταν βλέπει κανείς μειώσεις συντάξεων για δημοσίους και ιδιωτικούς

υπαλλήλους", δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ για τους Έλληνες που πλήττονται από τις αλλεπάλληλες περικοπές των εισοδημάτων τους.

Μιλώντας σήμερα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με τίτλο «Διάλογος για το μέλλον της Γερμανίας», η Άνγκελα Μέρκελ κάλεσε για μια ακόμη φορά τους εύπορους πολίτες της Ελλάδας να συνεισφέρουν στο μέτρο που τους αναλογεί, προκειμένου η χώρα να σταθεί στα πόδια της.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, "οι ευκατάστατοι είναι τόσο ευκίνητοι που μπορούν χωρίς πρόβλημα να εγκαταλείψουν τη χώρα", δίχως να επωμισθούν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα.

Αυστηρή κριτική στους προνομιούχους Έλληνες είχε ασκήσει η Άνγκελα Μέρκελ και κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, στο Βερολίνο.

Κάλεσε την πολιτική τάξη της Ελλάδας να κατανείμει με δίκαιο τρόπο τα οικονομικά βάρη, έτσι ώστε να μην πλήττονται συνεχώς οι αδύναμοι, αλλά και εκείνοι, οι οποίοι "έχουν επωφεληθεί από την πατρίδα τους, αλλά ίσως δεν έχουν κάνει τόσες πολλές θυσίες"!

www.pheme.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου