8 Νοεμβρίου 2012

Βενιζέλος σε Παπανδρέου: Τελειώσαμε οι δυο μας

0 σχόλια

Βενιζέλος σε Παπανδρέου: Τελειώσαμε οι δυό μας

Βγήκε χαμογελαστός από το γραφείο Σαμαρά και μετά το τέλος της ψηφοφορίας επέστρεψε στο γραφείο του τρέχοντας και σκασμένος.
Ο λόγος για τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος κλήθηκε από τον πρωθυπουργό προφανώς για να μεταπείσει ορισμένους εκ των βουλευτών του οι οποίοι επέμεναν στο «Όχι» για τα μέτρα. Ο κ. Παπανδρέου του υποσχέθηκε ότι θα καταφέρει να τους αλλάξει την ψήφο, και τελικά τα κατάφερε.
Η κίνηση αυτή του πρωθυπουργού ενόχλησε πολύ τον Ευάγγελο Βενιζέλο καθώς έδειχνε ξεκάθαρα πως ο σημερινός πρόεδρος δεν ελέγχει την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ και δεν μπορεί να επηρεάσει τις καταστάσεις.
Λέγεται πάντως ότι ανέκυψε σοβαρότατο πρόβλημα και στις σχέσεις του Παπανδρέου με το Βενιζέλο, ο οποίος έστειλε ως …απεσταλμένη του τη Χριστοφιλοπούλου περί τη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα μεταφέροντας το μήνυμα πως: «τελειώσαμε οι δυο μας».
Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες , η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ θα είναι πολύ χειρότερη από την επόμενη μέρα της κυβέρνησης.
Και τούτο γιατί όπως αναφέρει το parapolitika.gr, ο Βενιζέλος πολύ πιθανόν να έχει στο μυαλό του ότι η παρέμβαση Παπανδρέου στους βουλευτές δεν ήταν προς την κατεύθυνση του «Ναι» αλλά του «Όχι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου