10 Ιανουαρίου 2013

Κόντρα κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για τη Βίλα Αμαλία

0 σχόλια


Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ για τις καταλήψεις στη “Βίλα Αμαλία” και στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ το πρωί της Τετάρτης. Ο Σίμος Κεδίκογλου κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει «εάν καλύπτει τους γνωστούς- πλέον- κουκουλοφόρους» τονίζοντας ότι «η υποκριτική καταδίκη της κατάληψης των γραφείων της ΔΗΜΑΡ δεν αρκεί, γιατί η βία δεν είναι ποτέ συμβολική».

Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο σε μια δημοκρατική κοινωνία υπάρχουν αξίες και αρχές που πρέπει να είναι σεβαστές απ’ όλους, ιδιαίτερα από εκείνους στους οποίους ανατέθηκε κορυφαίος θεσμικός ρόλος, χαρακτηρίζοντας αδιανόητο η αξιωματική αντιπολίτευση να στηρίζει πράξεις βίας και ανομίας.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αναφερόμενος στην κατάληψη της Βίλα Αμαλία επεσήμανε πως «δεν είναι τυχαίο ότι χθες, Κεδίκογλου και Βενιζέλος χρησιμοποίησαν για ένα πολιτικότατο κείμενο, για ένα κείμενο προκαταρκτικής εξέτασης 44 σελίδων, υποστηρίζοντας ότι θυμίζει προκήρυξη της βίλας Αμαλία. Βεβαίως, βίλα των οργίων, της διαφθοράς και της διαπλοκής, έκαναν τη χώρα οι παρατάξεις τους επί δεκαετίες. Και αυτό θέλουν να συγκαλύψουν τώρα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου