10 Ιανουαρίου 2013

Άλαλα τα χείλη των ασεβών…

0 σχόλια
Τις σκέψεις που ακολουθούν θέλουμε να τις μοιραστούμε μαζί σας, γιατί ο Δ. Παπαδημούλης για να τις κάνει ξόδεψε προφανώς πολύ εγκεφαλική ουσία. Επιχειρεί λοιπόν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ να εκφράσει την άποψη του κόμματός του για το θέμα της βίλας Αμαλίας και όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν είναι εύκολο.

«Η Βίλα Αμαλία είναι μία κατάληψη που υπάρχει πάνω από δύο δεκαετίες, η οποία έχει γίνει από τον αντιεξουσιαστικό-αναρχικό χώρο, και γι’ αυτό η προσπάθεια ορισμένων να φορτώσουν τη Βίλα Αμαλία και τη δράση αντιεξουσιαστών και αναρχικών στον ΣΥΡΙΖΑ συνιστά συκοφαντική αθλιότητα.

Εκτός αυτού, προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά η ευκολία με την οποία, κάποιοι στη διάρκεια της νύχτας, ανακατέλαβαν από τις αστυνομικές δυνάμεις τη Βίλα Αμαλία. Πρέπει να ψαχτεί το θέμα αυτό, διότι βολεύει κάποιους η ανακατάληψη της Βίλας και το «κλέφτες και αστυνόμοι» ανάμεσα σε αναρχικούς και ΕΛ.ΑΣ,
όπως και η απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα κατάληψη γραφείων πολιτικού κόμματος από όποιους κι αν την έκαναν. Οι πράξεις αυτές διευκολύνουν τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και την κυβέρνηση να κρύψουν την ανεργία, τη φτώχεια, τα σκάνδαλα, το κουκούλωμα».



Άλαλα τα χείλη των ασεβών..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου