9 Ιανουαρίου 2013

Μανιτάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αερολογεί»

0 σχόλια
Σκληρή κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης καταγγέλλοντας τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «αερολογούν» καθώς δεν έχουν τίποτε σημαντικό να πουν.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την κατάργηση φορέων στην Ολομέλεια και απαντώντας στην πρόταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε μεταξύ άλλων ότι «Συνταγματολογούν, πολιτικολογούν αερολογούν όσοι δεν έχουν να πουν τίποτα σημαντικό για τον τόπο αυτή την κρίσιμη περίοδο».

Για τις επίμονες καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ περι επικείμενων απολύσεων στο δημόσιο τομέα απάντησε πως «Κανείς δεν έχει απολυθεί. Εφαρμόζουμε τον υπαλληλικό κώδικα. Φέρτε μου ένα παράδειγμα απόλυσης. Δεν έχετε». Πρόσθεσε δε πως «Έχουμε μια αγωνία και και ένα σκοπό να ανορθωθεί ο τόπος. Να συνεννοηθούμε με ήπιο και πολιτισμένο τρόπο. Αυτός είναι ο δρόμος που οφείλουμε να ακολουθήσουμε. Αυτό το δρόμο και εγώ και η κυβέρνηση θα ακολουθήσουμε».

Από την άλλη πλευρά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης αρκέστηκε σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον του υπουργού λέγοντας ότι «όλοι ξέρουμε ποιος είσαι».


Πηγή: protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου