8 Μαρτίου 2013

Καρχιμάκης: Ασεβείς οι έμμεσες αναφορές Σαμαρά για τον Ανδρέα Παπανδρέου

0 σχόλια

karximakis-aseveis-oi-emmeses-anafores-samara-gia-ton-andrea-papandreoy
Για ασεβείς έμμεσες αναφορές προς τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου κατά την πρόσφατη εκδήλωση στο Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής για τα 15 χρόνια από τον θάνατο του ηγέτη κατηγόρησε ο Μιχάλης Καρχιμάκης τον Αντώνη Σαμαρά.

Με αφορμή τα όσα «υποννοήθηκαν» από τον πρωθυπουργό για τον Ανδρέα Παπανδρέου ο κ. Καρχιμάκης σχολίασε στο Facebook και στο twitter: «Ο πρωθυπουργός ξεπέρασε τα όρια του στην εκδήλωση για τα 15 χρόνια απο τον θάνατο του Κ.Καραμανλή. Μίλησε για ψευτοπροοδευτικους της περιόδου ,ποιον άραγε εννοούσε; Μίλησε για επικοινωνιακά παιγνίδια τι να εννοούσε άραγε; Μίλησε για λαικισμούς και ψευτοκουλτουριάρηδες ποιον εννοούσε άραγε; Η έμμεση ασέβεια σας με υπονοούμενα προς τον Ανδρέα Παπανδρέου σε μια εκδήλωση μνήμης δεν σας τιμά κ.πρωθυπουργέ. Σταθήκατε πολύ χαμηλά χωρίς μεγαλείο αρχηγού πρσβάλλοντας ένα διαχρονικό μεγάλο ηγέτη που έδωσε άλλη πνοή στους ανθρώπους και την πατρίδα απέναντι σε πολιτικές που εκφράζατε εσείς και η παράταξη σας.

Ο τρόπος σας και οι έμμεσες αναφορές σας. Προς τον Ανδρέα Παπανδρέου προσβάλουν την ίδια την εκδήλωση που συμμετείχατε. Όσον αφορά τους τους χαρακτηρισμούς σας περί ψευτοπροοδευτικών, λαικιστών,ψευτοκουλτουριάρηδων, και επικοινωνιακών παιγνιδιών, σας ταιριάζουν απόλυτα. Εξ ίδιων κρίνετε τα αλλότρια . Για να σας θυμίσω τον αντιμνημονιακό σας ακραίο και σαλταρισμένο λαϊκισμό . Τα ψευτοπροοδευτικά και επικοινωνιακά ζάππεια με τους κάλπικους κωδικούς και την ψεύτικη ελπίδα που μοιράσατε για να γκρεμίσετε μια εκλεγμένη κυβέρνηση και να διαπράξετε τα χειρότερα απο αυτά που αντιτιθέμενοι αλαλάζατε αλλόφρονες. Δυστυχώς δεν βρέθηκε κανείς να σας απαντήσει ούτε καν εμμέσως στους ασεβείς χαρακτηρισμούς για τον αείμνηστο ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης τον Ανδρέα Παπανδρέου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου