4 Οκτωβρίου 2011

Απεβίωσε 3 μέρες πριν βραβευτεί με Νόμπελ Ιατρικής!

0 σχόλια

Απεβίωσε 3 μέρες πριν βραβευτεί με Νόμπελ Ιατρικής!Ο Καναδός Ραλφ Στάινμαν, ο οποίος κέρδισε την Δευτέρα μαζί με τον Αμερικανό Μπρους Μπέτλερ και τον γεννημένο στο Λουξεμβούργο Γάλλο Ζιλ Οφμάν το Νόμπελ Ιατρικής για τις εργασίες τους πάνω στο ανοσοποιητικό σύστημα. , πέθανε πριν από τρεις ημέρες, ανακοίνωσε σήμερα το Πανεπιστήμιο Ρόκφελερ στο οποίο εργαζόταν και το επιβεβαίωσε η Επιτροπή απονομής των Νόμπελ.
«Ο Στάινμαν πέθανε στις 30 Σεπτεμβρίου«, ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο Ροκφέλερ, προσθέτοντας ότι ο 68χρονος ερευνητής υπέφερε από καρκίνο... στο πάγκρεας εδώ και τέσσερα χρόνια.
Η Επιτροπή των Νόμπελ ανακοίνωσε ότι αγνοούσε ότι ο Ραλφ Στάινμαν, πέθανε πριν από τρεις ημέρες και σημείωσε ότι αποφάσισε να διατηρήσει την επιλογή της παρά τον κανονισμό που απαγορεύει την απονομή του βραβείου αυτού μετά θάνατον.
«Μόλις μάθαμε την είδηση αυτή. Δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τη λύπη μας που δεν είχε τη χαρά» να μάθει ότι βραβεύεται με το Νόμπελ Ιατρικής, δήλωσε ο γραμματέας της Επιτροπής των Νόμπελ Γκόραν Χάνσον στο σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων TT.
ΠΗΓΗ: real

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου