30 Οκτωβρίου 2011

Νίκη με γυαλισμένα παπούτσια

0 σχόλια

Η ΑΕΚ επικράτησε του Άρη με 3-0 και έδειξε σημάδια μεγάλης ανάκαμψης μετά από την ντροπιαστική ήττα της περασμένης εβδομάδας. Φαίνεται πως τα κόλπα του Κοστένογλου που θημίζουν τακτικές Μιγιάγκι (φαινομενικά ανούσιες ασκήσεις που έχουν αναπάντεχα θετικά αποτελέσματα) έπιασαν τόπο με τον Λυμπερόπουλο να σκοράρει μόλις στο 10 λεπτό με κεφαλιά. Το έργο της Ένωσης έγινε πιο εύκολο μετά από το δεύτερο γκολ του Λίμπε στο 39, όταν ο Καφές έκανε την κάθετη πάσα και ο Λυμπερόπουλος αφού πέρασε και τον Βελλίδη πλάσαρε σε κενή εστία κάνοντας το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης αναγκάστηκε να ανέβει στο γήπεδο και να αυξήσει τη κατοχή του η οποία όμως ήταν ανούσια αφού δεν προκάλεσε σοβαρή απειλή για την εστία του Αραμπατζή. Το 3-0 έκανε ο Κάλα και χρήστηκε και αυτός σκόρερ, μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 78 από τον Παναγιώτη Λαγό, κάτι που δεν είχε καταφέρει στο 29ο λεπτό όταν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Άρη.

Οι άτυχοι ήταν όμως οι παίχτες του Άρη καθώς στο πρώτο γκόλ η μπάλα φαίνεται να βρήσκει στο κεφάλι του Λαζαρίδη και όχι στου Λυμπερόπουλου. Σαν να μην έφτανε αυτό η ομάδα της Θεσσαλονικης έστειλε και δύο φορές τη μπάλα στο δοκάρι της ΑΕΚ.

ΟΙ ΣΥΝΘΈΣΕΙΣ

ΑΕΚ (Κωστένουγλου): Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Δέλλας (Μανωλάς 80'), Κάλα, Μπέλεκ, Λεονάρντο (Λαγός 69'), Μάκος, Καράμπελας, Βάργκας (Γκέντσογλου 46'), Λυμπερόπουλος

Άρης (Τσιώλης): Βελλίδης, Μίσελ, Παπαστεριανός (Φατί 69')Τόχα, Καζναφέρης (Καπετάνος 46'), Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Ιάκομπ, Ούμπιδες, Πρίττας, Ακόστα (Νέτο 54')

Σκόρερ: Λαζαρίδης 10' (αυτ.) 1-0, Λυμπερόπουλος 39' (πλασέ) 2-0, Κάλα 77

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου