11 Δεκεμβρίου 2011

Κλασικό ''el clasico''

0 σχόλια

Μετά από 90 λεπτά διαφήμισης του ποδοσφαίρου οι Καταλανοί κατάφεραν να φύγουν από την Μαδρίτη έχοντας τους τρείς βαθμούς της νίκης στις αποσκευές τους.

Παρόλο που το ματς ξεκήνησε με το δεξί για την ομάδα του Μουρίνιο πέρνοντας κεφάλι στο σκορ με το καλημέρα (1ο λεπτό) η συνέχεια δεν ήταν η καλύτερη για την Βασίλισσα καθώς ο Μέσι και η παρέα του κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 30 με τον Σάντσεζ και να φέρουν τα πάνω κάτω στο δεύτερο ημίχρονο με το γκολ του Τσάβι μετά από κόντρα στο σώμα του Μαρτσέλο και να βάλουν το κερασάκι στην τούρτα με το γκολ του Φάμπρεγας.

Η Ρεάλ φάνηκε να κυριαρχεί στο πρώτο μέρος παίζοντας δυνατό ποδόσφαιρο αλλά οι προσπάθειες της για να βγει μπροστά χαρακτηρίζονταν από βιασύνη με αποτέλεσμα να πουλάνε τη μπάλα προτού γίνουν επικίνδυνοι. Από την άλλη οι Καταλανοί για ακόμα μια φορά έδειξαν την ανωτερότητα τους παίζοντας ομαδικά και δίνοντας θέαμα σε όλους εμάς.

Για ακόμα μια φορά ο Ρονάλντο ήταν αγνοούμενος μην δίνοντας την παραμικρή βοήθεια στην ομάδα του. Από την άλλη ο Μέσι έκανε ότι κάνει πάντα αφήνοντας τον Σάντζες και τον Ινιέστα να κάνουν την υπέρβαση από την πλευρά της Μπαρτσελόνα.

Οι συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο):
Κασίγιας, Κοεντράο, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Αλόνσο, Ντιαρά (62' Κεντίρα), Οζίλ (58' Κακά), Ντι Μαρία (67' Ιγουαΐν), Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Μπαρτσελόνα (Πεπ Γκουαρδιόλα): Βαλδές, Αλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα (88' Πέδρο), Φάμπρεγας (78' Κεϊτά), Μέσι, Σάντσες (83' Βίγια).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου