23 Μαΐου 2012

Το ΠΑΣΟΚ ξαναμπαίνει στην εκλογική κούρσα… - Γράφει ο Δρ.Αναστάσιος Κουτσούκος!

0 σχόλια

Το ΠΑΣΟΚ ξαναμπαίνει στην εκλογική κούρσα…
μετά την συνάντηση Ολάντ,  Βενιζέλου και δύναται να έρθει πρώτο κόμμα!!
Το Παρελθόν και το Μέλλον της Ελλάδας, η Ευρώπη, η Αμερική και οι G8.
 Από το 1824 στο 2012 …
  τα λεφτά τα φάγανε οι ίδιοι δικοί μας «πατριώτες»!!
Υπάρχει ελπίδα: Ο Ολάντ συναντήθηκε με τον Κ. Βενιζέλο
Το 1824 από τις  800.000 λίρες στερλίνες έφτασαν στην Ελλάδα,  μόνο 298.726 λίρες!
Το 2012 από τα 110 δις δεν έφτασε στην Ελλάδα τίποτα, γιατί τα πήρανε οι τραπεζίτες οι σύγχρονοι Ρολάνδοι, Ράλληδες κλπ.. πατριώτες!!


Από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ έγινε δεκτός το μεσημέρι της Τρίτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μία ημέρα πριν από την άτυπη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Η συνάντηση διήρκεσε 40 λεπτά.
Σε δηλώσεις του ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι βρέθηκε στο Παρίσι όχι ως πρόεδρος κόμματος, αλλά «εκπροσωπώντας τον ελληνικό λαό».
Η συνάντηση του κ. Βενιζέλου με τον κ. Ολάντ προγραμματίστηκε ενόψει του αυριανού άτυπου συμβουλίου Κορυφής στις Βρυξέλλες και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε τον Γάλλο Πρόεδρο για όλες τις πτυχές της αντιμετώπισης της ελληνικής κρίσης. Μετά το Παρίσι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.
Είτε με κεντροαριστερά είτε με κεντροδεξιά,  το μέλλον της Ελλάδας κρίθηκε στο Καμπ Ντέιβιντ. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κάνει τίποτα, μόνο να χάσει το πριν των 50 βουλευτών πριμοδοτώντας τον Σαμαρά! Ο Τσίπρας μόνο μπορεί να προκαλέσει το μειδίαμα στους ισχυρούς, για τον «θαρραλέο νέο» και οι υπόλοιποι έχουν βαρύνει από τις «μίζες»!
Οι δικοί μας πολιτικοί πην του Βενιζέλου, δεν μπορούν ούτε να κάνουν ούτε να διορθώσουν τίποτα, ούτε τολμούν (πριν μερικών εσωτερικών ψιθυρισμών)  γιατί απλά είναι εκ των προτέρων συνταγμένοι με τα αφεντικά (θυμάστε τις καλούμπες του κ. Σαμαρά)  και δεύτερον τους νοιάζει μόνο ο ατομικός πλουτισμός η «μίζα», οι γκόμενες ή οι γκόμενοι, ανάλογα, η «αρπαχτή», το «ρίξιμο» των ψηφοφόρων τους και η αυτό-κοροϊδία!
Όλοι περιμένουν την νέα βοήθεια, είτε ως νέο Μνημόνιο, είτε ως σύγχρονη διαπραγμάτευση, είτε ως διεθνή βοήθεια, για να μοιραστούν την λεία.
Δεν υπάρχει καμία κρίση και τα χρήματα 660 δις είναι παράνομα  στην Ελβετία Κέιμαν Νησιά,  Κύπρο κλπ…  Επίσης η Γερμανία μας χρωστάει 1,3 τις και κανένας δεν τα ζητάει επίσημα και ούτε ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου, γιατί όλοι είναι μη υπεύθυνοι! Μα ποιος να τα ζητήσει αυτός ο πολιτικός,  που φιλάει τα πόδια της κ. Μέρκλε ή αυτός που τα άρπαζε από την Ζήμενς. Οι εκλογές όποιο και αποτέλεσμα και να έχουν δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα! Αυτό φαίνεται από την συνεχή παραλυσία π.χ.  του ΠΑΣΟΚ που ενώ μπορεί να έρθει πρώτο κόμμα περιμένει άπρακτα,  τον «επιθανάτια ρόγχο»!
Ας θυμηθούμε ότι το πρώτο δάνειο που σύναψε η ελεύθερη Ελλάδα το 1824 με την
Σήμερα,  οι G8 τάσσονται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη!
Ευτυχώς, που υπάρχει ο Πρόεδρος κ. Ομπάμα, ο Πρόεδρος κ. Ολάντ και η Ελλάδα παραμένει ζωντανή… γιατί αν περιμέναμε από τους «δικούς μας», θα είχαμε ήδη τελειώσει!
Η Ελλάδα δεν θα φύγει ούτε από την Ευρώπη, ούτε από το Ευρώ, ούτε θα πτωχεύσει, ούτε θα επιστρέψει στην δραχμή! Τελεία και παύλα στην συζήτηση αυτή!
«Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»
Ανδρέας Παπανδρέου
Ερωτήματα: Πώς ο κ. Τσίπρας, υποδυόμενος τον Ανδρέα Παπανδρέου, ανεβαίνει σε ψήφους και το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ, χάνει ψήφους;
Ποιοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ, προτίμησαν τις «μίζες» από τις ψήφους; Οι «μίζες» σε κάνουν πλούσιο αλλά όχι Κυβέρνηση!
Ο κ. Βενιζέλος, αν θέλει να κερδίσει και αν ναι, γιατί δεν προχωρά την στροφή προς την πολιτική Ανδρέα Παπανδρέου;
Ο Ολαντ είχε ως πρότυπο τον Μιτεράν. Το ΠΑΣΟΚ, γιατί να μην έχει ως πρότυπο τον Ανδρέα Παπανδρέου;
Γιατί δεν ανασυγκροτείται ο κομματικό μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα των ετεροδημοτών, της νεολαίας και της επαρχίας;
Υπάρχει λύση: Να ξηλωθούν όλοι οι αχάριστοι και ανίκανοι, που γύρισαν την πλάτη στο ΠΑΣΟΚ, εδώ και τώρα! Το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να κερδίσει!
Να καταλάβει ο λαός, ότι τα «Μνημόνια « τα επέβαλλαν οι δεξιοί,  η Μέρκελ και ο Σαρκοζί, οι φίλοι του Σαμαρά»!
Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να έρθει πρώτο κόμμα, αν διαγράψει τα «βαρίδια»,  πολεμήσει την δεξιά και συμφιλιωθεί με την δημοκρατική αριστερά.
Η συνόδος των  G8 που διεξάγεται στο Καμπ Ντέιβιντ των ΗΠΑ ασχολήθηκε με τα ζήτημα της Ελλάδας. Η κρίση χρέους στην Ευρώπη και οι επιπτώσεις της στη διεθνή και ευρωπαϊκή οικονομία επισκίασαν τα θέματα. Οι ηγέτες δηλώσαν πως πρέπει να «γίνουν περισσότερα για την επίλυση της κρίσης στην Ευρώπη» αλλά και ότι «επιθυμούν την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη», αλλά με την τήρηση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει. Την ίδια θέση επανέλαβε και ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ. Η Ελλάδα είναι μέρος της Ευρώπης και δεν μπορεί να αποβληθεί. Όσοι λένε τα αντίθετα παίζον απλά τα παιγνίδια των πολεμίων της Ευρώπης και του Ευρώ. Η Ευρώπη και το Ευρώ πρέπει να αναδομηθεί προς όφελος των πολιτών και όχι προς όφελος των τραπεζιτών. Κάτω η φασιστική πολιτική των μνημονίων της Μέρκελ. Οι υποτελείς δανειακές συμβάσεις μπορούν να μετατραπούν προς όφελος των πολιτών της Ευρώπης της ανάπτυξης και της προόδου.
Στην Ελλάδα τα κόμματα δεν έχουν την ωριμότητα να δουν το μακροπρόθεσμο μέλλον της χώρας, αφού διαγωνίζονται για το «μπόνους» των πενήντα ευρώ!
Το ΠΑΣΟΚ υπέστη εκλογική ήττα γιατί όσους είχε ευεργετήσει, δεν το ψήφισαν:
Οι δημόσιοι υπάλληλοι, δηλ. Τα άτομα  που έφερε το ΠΑΣΟΚ από τα χωριά τους, όπου βγάζανε «βίκο»  και τους έκανε «ανθρώπους της καλής κοινωνίας» έδειξαν την μεγαλύτερη αχαριστία! Οι τυχοδιώκτες που εκμεταλλεύτηκαν το ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες και πήραν όλες τις «θέσεις», μόλις είδαν ότι το καράβι γέρνει έτρεξαν πρώτοι να σωθούνε στην ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ!
Αριβίστες χωρίς προσόντα, «προωθήθηκα» από πολλά  διεφθαρμένα πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ σε όλον τον δημόσιο τομέα, ενώ τα ίδια γραφεία «κορόιδευαν» τους αγνούς ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ.
Τίθεται το ερώτημα: «Πού είναι οι ψήφοι των Εκπαιδευτικών,  Πανεπιστημιακών και Φοιτητών ; Το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί σε ψήφους, γιατί μερικά πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ, προδίδουν  τους ψηφοφόρους τους και «προωθούν»  δεξιούς και Συριζαίους σε «θέσεις» ή με αδιαφορία ή έναντι ανταλλαγής ή  έναντι αμοιβής!
Να μερικά τρανταχτά παραδείγματα: Η κ. Μακρή Μπότσαρη Ευανθία, σύμβουλος της κ. Γιαννάκου, ελέγχει την παιδεία, εδώ και χρόνια και χαρίζει στην δεξιά την εκλογική διαφορά +3% και οι Συριζαίοι της κ. Δανίλη Ελένης και Παπατσίμπα Λαμπρινής της  παράνομης ΕΛΜΕ Προτύπων, το άλλο +3% . Αλλά κανείς δεξιός ή Συριζαίος δεν θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ. Γι’αυτό το ΠΑΣΟΚ ήρθε τρίτο κόμμα.!
Η Παιδεία για παράδειγμα, είναι πλέον  έρμαιο των  «γνωστών»  διαχρονικών υπερκομματικών απατεώνων Σύμβουλων της καταστροφής της Παιδείας και των  δεξιόστροφων Υπουργών του ΠΑΣΟΚ.! Πιθανά τα ίδια συμβαίνουν και σε άλλες υπηρεσίες  π.χ. Κτηματολόγιο, Αστυνομία, ΣΕΓΑΣ, κλπ…  Τα ίδια έγιναν και αλλού π.χ. στην Αστυνομία όπου οι αστυνομικοί Αθήνας ψήφισαν οι μισοί «Χρυσή Αυγή»! Φανταστείτε ότι και μερικοί αστυνομικοί που «φυλάνε» το ΠΑΣΟΚ και τους Βουλευτές ΠΑΣΟΚ, μπορεί να ψηφίζουν «Χρυσή Αυγή»!
Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ αισθάνονται προδομένοι και δεν θέλουν να πάνε να ψηφίσουν! Ήδη δεν ψήφισαν στις 6 Μαΐου οι περισσότεροι! Αυτό γίνεται γιατί   «τα ανίκανα πολιτικά γραφεία»  (και οι διορισμένοι από αυτούς Πρόεδροι και Διευθυντές) έχουν παραδώσει την παιδεία και την δημόσια διοίκηση, στην δεξιά και οι ψηφοφόροι ΠΑΣΟΚ διώκονται!
Συμπέρασμα: Αν έως τις 30 -5- 2012,  δεν  ξηλωθούν οι παράνομα εκλεγμένοι και διορισμένοι  σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, του δημοσίου, αν δεν ξηλωθούν οι αστυνομικοί και στρατιωτικοί, που δεν υιοθετούν το δημοκρατικό πολίτευμα, δεν ξηλωθούν οι «σάπιοι» εφοριακοί, τελωνιακοί, πολεοδόμοι, εφοριακοί, τραπεζικοί δημόσιου υπάλληλοι κλπ., που το ΠΑΣΟΚ ανέθρεψε, τότε η εκλογική συντριβή για το ΠΑΣΟΚ θα είναι μεγαλύτερη!
Κύριε Βενιζέλο, ξηλώστε τώρα τους «αχάριστους»,  που το ΠΑΣΟΚ έκανε «ανθρώπους των σαλονιών» και από τυχοδιωκτισμό, σας γυρίζουν την πλάτη!
Υπάρχει ελπίδα. Μπορούμε να κερδίσουμε! Αντισταθείτε.
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ,
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης
www.koutsoukos-anastasios.gr        

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου