4 Ιανουαρίου 2013

Ο Γ.Παπακωνσταντίνου φερετζές του συστήματος

1 σχόλια

Ο Γ.Παπακωνσταντίνου φερετζές του συστήματος,παλαιού & νέου,δεξιού & αριστερού

Ο Γ.Παπακωνσταντίνου φερετζές του συστήματος,παλαιού & νέου,δεξιού & αριστερούΟ Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι θέμα. Πρώτο θέμα στα δελτία και θα συνεχίσει να είναι, όσο χρειαστεί φοβάμαι, για να ξεχαστεί το πραγματικό θέμα της λεγόμενης λίστας Λαγκάρντ.


Γιατί βασίμως υποπτεύομαι ότι ο Γ.Παπακωνσταντίνου δεν είναι παρά ο φερετζές ενός ολόκληρου συστήματος που αποφάσισε να θάψει τη λίστα, που προσπάθησε και προσπαθεί ακόμα, να μην αποδοθούν ευθύνες, να μην ερευνηθεί ποτέ, γιατί καμία από τις λίστες με μεγαλοκαταθέτες δεν ελέγχθηκε μέχρι σήμερα.

Διαβάστε το άρθρο της Χρύσας Ταβουλάρη στο aixmi.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


"Η καταπολέμηση της διαφθοράς και της αδιαφάνειας, αποτελεί όρο εθνικής επιβίωσης", αναφέρει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και συνεχίζει "πράγματι, η διαφθορά δεν είναι μόνο θέμα ηθικής τάξης, δεν είναι απλώς ζήτημα συμπεριφοράς, είναι και..
ζήτημα αναπτυξιακό. Όλες οι διεθνείς μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι χώρες στις οποίες υπάρχει ατιμωρησία, θα υποφέρει και η ανάπτυξη.
Γιατί με τη Νέα Δημοκρατία, δόθηκε η εικόνα ότι η Ελλάδα είναι ένα κλειστό σύστημα, το οποίο προστατεύει τους δικούς του και δεν ενδιαφέρεται να απονέμονται ευθύνες. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία"
Αυτά είναι τα πιστεύω του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και αυτά έκανε πράξη με το νόμο 3888/10 που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση Πασοκ.

Όμως οι νταβατζήδες έχουν μάθει να μην πληρώνουν, και πάντοτε οι τράπεζες και τα δημόσια ταμεία, είναι ανοικτά και πρόθυμα να εκτελέσουν τις εντολές τους , αφού στην ουσία αυτοί κυβερνούν.
Κι όταν είδαν ότι έρχονται οι λίστες με τα μαύρα χρήματα άρχισαν να νιώθουν ότι ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ σε αυτό τον τόπο και οι ίδιοι άρχισαν να χάνουν τα αιμοβόρα ..ένστικτα που τόσα χρόνια τους οδηγούσαν στη ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΣΑ!
Σήμερα, προσπαθούν να εμποδίσουν την διαφάνεια και τη Ελλάδα από το δρόμο της ευνομίας και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ που με τόσο κόπο θυσίες όλοι μας περιμέναμε να γίνεται ΘΕΣΜΟΣ!
Τους φταίει ο Παπακωνσταντίνου και ο Παπανδρέου και προσπαθούν,για μία ακόμη φορά, να τους μειώσουν, να τους υπονομεύσουν και ει δυνατόν να τους κλείσουν και φυλακή, ώστε ΚΑΝΕΙΣ ! πια στο μέλλον να μη ξανατολμήσει να σκεφτεί να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα, που θα ελάφρυναν το βάρος των φτωχών των αδύναμων και των συνταξιούχων και θα σταματούσε η αμφίπλευρη ακραία διαδρομή..
Και ο Αντώνης , τι κάνει ο Αντωνάκης τους; Ότι συνήθως ! Προσπαθεί να θάψει την αλήθεια και να βοηθήσει πάλι τους προστάτες του, τα αφεντικά του τους φίλους του, τους βουλευτές του και του συμβούλους του.!

Δημοσίευση σχολίου