4 Ιανουαρίου 2013

«Δεν παίζουν με την ιστορία του ΠΑΟ»!

0 σχόλια

Τη βεβαιότητά του ότι δεν υπήρχε σοβαρή διάθεση για επένδυση στον Παναθηναϊκό από τον πρίγκιπα Φεϊζάλ εξέφρασε ο Γιάννης Ηρειώτης στονNovaΣΠΟΡ FM 94,6.






Επιπλέον το μέλος του ΔΣ τόνισε ότι οι «πράσινοι» θα προβούν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες σε όσους επιχείρησαν να παίξουν με την ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή "Μπαμ και Κάτω" και τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη:

«Αυτό που πίστευα από την πρώτη στιγμή επιβεβαιώθηκε. Δεν υπήρχε σοβαρή διάθεση για επένδυση. Την τελευταία ημέρα, ζητήθηκε προθεσμία δύο ημερών, χωρίς να εξηγείται ο λόγος. Η δικηγόρος του (Μιχοπούλου) δεν έχει δώσει κανένα πληρεξούσιο. Δεν ήταν σοβαρή η πρόταση. Τα έχω δει όλα και είχα ενημερώσει ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν ακριβώς έτσι.

Η επόμενη μέρα για όσους αγωνιζόμαστε για τον Παναθηναϊκό είναι ότι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Θα προσπαθήσουμε στις επόμενες εβδομάδες να κάνουμε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, για τον οποιονδήποτε θέλει να επενδύσει σοβαρά στον Παναθηναϊκό και όχι να παίζει με την ιστορία του.

Θα μελετήσουμε όλα τα στοιχεία προκειμένου να καταλήξουμε πώς πρέπει να κινηθούμε από εδώ και πέρα, να προβούμε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες. Αν στοιχειοθετείται απαίτηση νομική ή ποινική για όσους έβλαψαν το όνομα και την ιστορία του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος κινείται δραστήρια για να συγκεντρώσουμε χρήματα και για να στηριζόμαστε μόνο στους εαυτούς μας, όπως κάναμε όταν ιδρύσαμε την Παναθηναϊκή συμμαχία. Δεν θέλουμε να καταρρεύσει. Θέλουμε να σώσουμε την ομάδα»
.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου